Op woensdag 6 september is het moment eindelijk daar, Destiny 2 ligt dan officieel in de winkels. Een grote release als deze mag natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan en daarom organiseert Activision een grootse launchparty.

Deze launchparty zal gehouden worden op dinsdag 5 september in de Melkweg te Amsterdam. Hier kan je de game natuurlijk spelen, maar ook kan je genieten van hapjes en drankjes. Om het feest compleet te maken, mag je ook nog wat optredens verwachten.

In samenwerking met Activision mogen we een aantal plekken voor dit evenement weggeven, dus jij kan hier samen met een vriend, vriendin of familielid bij aanwezig zijn. In totaal geven we 4 keer 2 kaarten weg.

Wat moet je doen om kans te maken op een set van twee toegangskaarten? Laat ons via de mail weten dat jij hier graag bij aanwezig wil zijn en waarom wij jou moeten kiezen. Tegen eind volgende week zullen we de gelukkigen benaderen met verdere informatie.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Destiny 2 launchparty'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 24 augustus 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.