Maak kennis met de Terror Tribe van Middle-earth: Shadow of War

Er is weer een nieuwe trailer verschenen van Middle-earth: Shadow of War. De trailer gaat nu eens niet over hoofdpersonen Talion en Celebrimbor. Dit keer is de hoofdrol namelijk weggelegd voor één van de orc facties waartegen je het op zal moeten nemen, namelijk de Terror Tribe.

De Terror Tribe zal één van de zeven orc stammen in Shadow of War zijn en heeft het fort in het Cirith Ungol gebied. De reden dat deze stam de naam Terror Tribe draagt, komt doordat de orcs die bij deze stam horen met hun gewelddadige acties iedereen in Mordor angst aanjagen. Het moge dan ook duidelijk zijn dat de Terror Tribe niet gemakkelijk te verslaan is.

Bekijk snel de onderstaande trailer en oordeel zelf. Op 10 oktober zal Middle-earth: Shadow of War in de winkels liggen.

Boxshot Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War

Releasedatum:
10-10-2017
Genre:
Actie
Uitgever:
Warner Bros.
Ontwikkelaar:

9 reacties

 1.    568 XP
  TheKid's avatar

  Al mn hype voor deze game is gestorven met dat Market filmpje.

 2.    2102 XP
  klupido's avatar

  @TheKid: Ooh de mijne absoluut niet! Iedereen hangt zoveel gewicht aan het feit dat er microtransacties in de game zitten terwijl je totaal vergeet wat voor geweldige game serie het wel niet is en wordt. Ik ga deze game in net zoals ik deel 1 ben ingegaan en dan moet het goedkomen! Gewoon lekker negeren die microtransacties!

 3.    568 XP
  TheKid's avatar

  @klupido: We kunnen het er lang over hebben, maar het komt erop neer dat ik dit gewoon niet supporten ga met mijn geld. Vroeg of laat koop ik de game wel, maar dat zal zeker 2e hands zijn. En nee, ik weer niet alle games met micro-transacties 😛 Maar in dit geval wel.

 4.    2102 XP
  klupido's avatar

  @TheKid: Sluiten we alvast ’n deal mag jij hem van mij over ’n jaar overnemen voor €50 euro! Prachtig deal, jij bent voordeliger uit en betaalt hun geen geld en ik kan achter de vrouwmensjes aan in de kroeg! Ik vind het ’n echte win win!

 5. Anoniem -   
  84.198.226..xxx's avatar

  @TheKid: Stop met zeiken man het is allemaal optioneel, speel de game en je zult zien dat je er geen last van hebt.

 6.    2511 XP
  gamexl's avatar

  @klupido: @TheKid: Ik snap TheKid wel hoor. Dit is niet het soort game dat microtransacties zou moeten bevatten. Ook ik ga deze 2dehands kopen op een later tijdstip…

 7.    191 XP
  FuriA's avatar
 8.    2102 XP
  klupido's avatar

  @gamexl: Dat is je goedrecht! Ook voor jou geldt de deal hoor haha! Is goeie kwaliteit, goeie prijs! Kijken, kijken, niet kopen…

 9.    2511 XP
  gamexl's avatar

  @klupido: Kijken, kijken niet kopen?… aha! Dat is Twitch!

Middle-earth: Shadow of War is de PlayStation Store deal van de week
Middle-earth: Shadow of War – Definitive Edition verschijnt morgen en ontvangt een launch trailer
Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition aangekondigd
Probeer Middle-earth: Shadow of War nu uit met een gratis demo