Yakuza 6: The Song of Life verschijnt op 20 maart 2018 in Europa

Yakuza 6: The Song of Life zal straks zowel fysiek als digitaal voor de PlayStation 4 lanceren. In Japan is de game al geruime tijd uit, maar Noord-Amerika en Europa ontvangen de game op 20 maart 2018. De game kost €59,99 in Europa en als je een pre-order plaatst voor de standaard editie, dan krijg je er een hardcover art boek gratis bij.

Ook heeft men nog een Collector’s Edition aangekondigd, deze kost €89,99. Dit noemt men de “After Hours Premium Edition” en deze editie zal in alle regio’s verkrijgbaar zijn, zie een afbeelding hieronder. Deze editie bevat twee bar glazen, twee ijsstenen, twee onderzetters en hetzelfde art boek.

 • Hardcover artbook – Het intense menselijke drama en de aantrekkelijke wereld van Yakuza 6 worden prachtig verbeeld in dit verbluffende artbook. Binnenkort onthullen we meer over hoe de pagina’s gevuld zijn.
 • 2 drankglazen (280 ml) – Deze drankglazen zijn voorzien van Kiryu’s vervaarlijke draken-tattoo en daarmee de perfecte glazen voor je favoriete drankje.
 • 2 ijsstenen – Maak je drankjes koud met deze vlammend gemerkte ijsstenen! De ene heeft een vlammend heat-icoon, de andere het Japanse “kiwami” heat-icoon. Afkoelen was nog nooit zo… vlammend.
 • 2 viltjes – Een echte yakuza ontspant zich met klasse, dus zijn viltjes een must-have voor het loungen na je noeste arbeid. Bescherm tafeloppervlakken met stijl door je glazen te plaatsen op officiële Tojo Clan-viltjes. Dankzij de omgekeerde kleuren, weet je ook altijd welk drankje van jou is!
 • De doos – Al deze essentiële voorwerpen worden geleverd in een verzamelbare doos.

Als laatste kan je hieronder een nieuwe gameplay trailer bekijken.

Boxshot Yakuza 6

Yakuza 6

Releasedatum:
17-04-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
SEGA
Ontwikkelaar:

11 reacties

 1.    164 XP
  Marconobi's avatar

  Wauw! Deze moet ik echt weer hebben voor mn collectie.

 2. Anoniem -   
  192.33.238.xxx's avatar

  De trailer is echt geniaal! Ik zit nu 40+ uur in Yakuza Zero en ben pas net in chapter 9 aangekomen (van de 17). Die game is al geweldig maar deel 6 ziet er technisch zoveel beter uit! Kan niet wachten!

 3.    2056 XP
  Nasislike's avatar

  Wat een vage serie… Altijd veels te intimiderend om er in te komen ook al wil ik dat wel graag. Y3 was wel okay, maar ik heb geen tijd meer voor zulke lange spellen en ik het verhaal niet eens, dus laten we hopen dat dit deel een beetje meer verwelkomend is voor beginners…

 4.    225 XP
  Nol's avatar

  Zero is toch wel goed te doen voor beginners ?

 5.    1298 XP
  TreyarchRockzz's avatar

  Echt Japans dit ziet er wel vet uit.
  Had toen yakuza zero gespeeld maar verhaal duurde inderdaad zo langzaam ik was er klaar mee.

 6.    388 XP
  Edwins1984's avatar

  @Nol:

  Yes!
  Dit is mijn eerste serieuze poging met de serie en is een dikke aanrader! Verder speelt het zich voor alle delen af dus enige voorkennis is niet noodzakelijk 🙂

 7.    39 XP
  Mr.Sausage's avatar

  @TreyarchRockzz: Leuke avatar man.

 8.    1298 XP
  TreyarchRockzz's avatar

  @Mr.Sausage: haha Thanks man de jouwe is ook lache Mr.Sausage 🙂

 9.    194 XP
  Sensi's avatar

  Eindelijk een special edition van Yakuza die hier naar toe komt! After Hours Edition in de pre-order zetten, dat wordt straks een mooi aandenken aan de laatste Yakuza met Kazuma.

 10.    1855 XP
  ps4 ps4's avatar

  @TreyarchRockzz: ik ook hoor.

  mvg

 11.    396 XP
  WushuDanny's avatar

  Eindelijk!
  Yakuza Zero lijkt wel wat nieuwe fans gemaakt te hebben.
  Yakuza 3 bij de ps plus heeft denk ik ook wel wat zieltjes gewonnen maar was wat moeilijker instappen.

  Hopelijk wordt Yakuza 6 een groot succes in het westen, dan hoeven we de volgende keer misschien minder lang te wachten.