R.U.S.E. demo exclusief voor PlayStation Plus abonnees

Terwijl de Amerikaanse PlayStation Store opnieuw een berg aan content voor PS Plus kreeg. Hebben Europese abonnees deze week niets. Dat dachten we tenminste. Op de EU PlayStation Blog is echter bekend gemaakt dat de R.U.S.E. demo vanaf vandaag, 25 augustus, exclusief voor PlayStation Plus gebruikers te downloaden is.

De Mafia II demo was laatst maar 24 uur exclusief voor members. De R.U.S.E demo is in totaal één week exclusief. Vanaf 1 september kunnen de overige PlayStation Netwerk gebruikers de demo downloaden. Komende maanden zullen er nog meer extra’s naar PlayStation Plus komen.

 1.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Een exclusieve demo>!? Hoe zielig ben je?

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @JoostNL: Gewoon psn+ interessanter maken, niets bijzonders aan.

 3.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  tuurlijk amerikanen worden weer voor getrokken zelfs als het om een service gaat waar je voor betaalt als hoe psn+ nu gaat het zo blijft wordt dit mijn eerste en laatste jaar psn+ memberschap

 4.    1860 XP
  elazzja's avatar

  PS plus is gewoon voor mensen die al die kleine dingen kopen en psn games met enkele voordelen. Maar ik hou niet van demo’s dus geen probleem.

 5.    806 XP
  ShadowhunterrX's avatar

  OO lol de amerikanen krijgen 2 gratis games en een garantie uitbreiding pakket. En wij krijgen 1 zielige demo 1 weekje eerder , sorry hoor maar ik betaal niet voor demo`s.
  SCEE zijn gewoon stelletje oplichters en SCEJ ook die Japanners die hebben nog minder dan ons.

 6.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  Had een hele mooie extra toevoeging kunnen zijn voor de hardcore gamers die niets willen missen. Jammer dat het beleid bij Sony daar iets anders over denkt. SCEE is en blijft het ondergeschoven broertje van SCEA.

  En zolang er zulke grote verschillen blijven zullen ze mij niet over de streep trekken. En zeker niet met “exclusieve” demo’s of een paar losse avaters.

 7.    4 XP
  romeo's avatar

  ik heb er echt fukking spijt dat ik een jaar heb genomen… kut psn+

 8.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  tja een weekje eerder voor een demo