Onlangs is de game Kane & Lynch 2: Dog Days verschenen in de winkels en om dit te vieren hebben we niet alleen de website in een Kane & Lynch jasje gestoken maar gaan we ook een aantal keer de game zelf weggeven. In samenwerking met Square Enix Ltd mogen we namelijk 3 keer de game weggeven aan onze trouwe PS3-Sense gebruikers! Mocht jij het eerste deel hebben van de franchise of gewoon geïnteresseerd zijn in deze versie raden wij je aan om heel snel het antwoord op de onderstaande vraag op te zoeken in onze review en deze in te sturen.

In welke stad speelt Kane & Lynch 2: Dog Days zich af?

A HongKong
B Amsterdam
C Shanghai
D Los Angeles

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag Square Enix’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 9 september 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Square Enix Ltd zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 10 september zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix Ltd.