Immortal: Unchained mixt Dark Souls met schietijzers

Er zijn ondertussen al wat Dark Souls-klonen op de markt verschenen, maar Toadman Interactive wil er iets nieuws aan toevoegen. Game designer Sebastian Thorwaldsson laat op het Europese PlayStation Blog weten dat Immortal: Unchained het principe van Dark Souls mixt met wapens.

De ontwikkelaar is een groot fan van het bekende genre, maar wilde niet zomaar klakkeloos alles kopiëren. Ze kwamen dan ook op het idee om geweren te gebruiken in plaats van de diverse zwaarden en dergelijke, die in Dark Souls-serie worden gebruikt. Het maakt van het spel geen ordinaire shooter, maar je zal zorgvuldig te werk moeten gaan en de aanvallen van je vijanden proberen te ontwijken. Doe je dit niet, dan is het snel game over.

Immortal: Unchained moet volgend jaar uitkomen en het spel heeft ook een aankondigingstrailer gekregen, die je hieronder kunt bekijken.

Boxshot Immortal: Unchained

Immortal: Unchained

Releasedatum:
07-09-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Toadman Interactive
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    3759 XP
    jimke1's avatar

    jammer dat je niet veel kunt uitmaken met deze trailer wat de game juist gaat zijn maar deze naam ga ik toch volgen wand ik hou van games waar zeker wat uitdaging in zit .

  2. Anoniem -   
    86.80.238.xxx's avatar

    nu al: sold out 🙂

Review: Immortal: Unchained
Launch trailer van Immortal: Unchained verschenen
Nieuwe verhaal trailer van Immortal: Unchained verschenen