De beta van Call of Duty: WWII is van start gegaan en dus kan je vanaf nu helemaal los gaan met de game. Opvallend genoeg begint deze een dag eerder dan gecommuniceerd werd. Iedereen kan de beta downloaden dankzij dit trucje en het is absoluut de moeite waard de beta even te checken.

Eén van de speelbare modi is natuurlijk de gloednieuwe War modus en ook krijg je toegang tot Divisions, wat het nieuwe systeem is om je eigen speelstijl te bepalen, wat dient als vervanger van create-a-class. Genoeg te doen dus.

Eerder deze week spraken we met Sean Soucy van Sledgehammer Games en wij vroegen hem of hij wat tips had voor iedereen die straks in de beta duikt. Wel die had hij zeker en hieronder vatten wij al zijn tips even kort samen.

Speeltips Call of Duty: WWII beta

1) Spendeer zeker wat tijd in Divisions en kijk goed naar de mogelijkheden, omdat er veel diepte in zit met bijgevolg veel mogelijkheden en keuzes. Experimenteer ook zeker even om te zien wat de verschillen zijn, zodat je aan de hand daarvan de beste samenstelling kan vinden.

2) In de War modus is teamsamenstelling zeer belangrijk. Het maakt namelijk veel uit hoeveel verschillende speelstijlen er actief zijn op hetzelfde moment. Ga je met vrienden spelen? Zorg dan dat iedereen in zekere zin de juiste set-up heeft voor zijn of haar rol. Je wil namelijk shortrange spelers hebben voor bij de objectives en longrange spelers voor de ondersteuning.

3) Gebruik in de War modus rook, dit is zeer belangrijk, want anders ben je een gemakkelijk doelwit.

4) Naast een juiste samenstelling van je team is elkaar dekking geven één van de belangrijke zaken. Voor eigen gewin spelen zal je niet helpen. Dus zet je mogelijkheden in wanneer het maar kan en gooi met rookgranaten.

5) Als het qua samenstelling met je team niet lukt, kijk dan niet alleen naar elkaar, maar ook naar de keuzes die je hebt gemaakt bij Divisions.

In ons eerdere artikel over de multiplayer van Call of Duty: WWII vertelt Sean nog veel meer, dat artikel kan je hier vinden. Voor nu, veel speelplezier met de beta!