Mafia II krijgt nu al zijn eerste patch

Mafia II is sinds 24 augustus verkrijgbaar in Amerika. Vanaf vandaag, al waren er wat winkels die de game eerder in de rekken hadden gelegd, is Mafia II ook verkrijgbaar in Europa. Als je net uit de game shop komt en staat te popelen om Mafia II te spelen moet je nog even wachten. 2K Games heeft namelijk nu al een patch online gegooid met versie nummer 1.01.

De patch weegt zo’n 15MB, dus echt lang hoef je niet te wachten. Waar deze patch voor zorgt is niet aangegeven. Het kan zijn dat het voor de exclusieve PlayStation 3 content “The Betrayal of Jimmy” is. The Betrayal of Jimmy is overigens nu verkrijgbaar via de PlayStation Store.

 1.    220 XP
  salberts93's avatar

  gamedevelopers zijn echt lui zeg, deadline is er niet meer bij.. ‘owja dat waren we vergeten doe maar n patch gamers hebben toch geen vriendin dus tijd zat…’ er zijn er bij die wel n leven hebbe en niet hun halve tijd willen verdoen met het downloaden van patches die gewoon in het spel hadden moeten zitten. zo dat moest ik even kwijt =)

 2.    673 XP
  Younistyle's avatar

  @salberts93: Halve tijd verdoen?
  Wees blij dat ze een patch uitbrengen en hou je mond dicht…
  Het is maar een miezerige 15 MB ben je zo verslaafd aan gamen dat je niet 1 of 2 minuten kan wachten?

 3.    168 XP
  JeGrootVader's avatar

  Ja leuk, maar deze patch was gister ook al online, dus oud nieuws.

 4.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  @Younistyle: gast, niet zo praten tegen een redacteur xD.. kleine patch betekent gewoon heel weinig foutjes weg en ik blijf het gewoon 1 schijt spel vinden

 5.    420 XP
  Zwerver7's avatar

  Patches zijn bij mij altijd welkom, maar 17MB vind ik een beetje onnodig.

 6.    1693 XP
  chronic010's avatar

  Vet spel, greasers pack code bij FRS erbij gehad, ook leuk gedaan van die knakker! Nothing groundbreaking, maar gewoon leuk om tot november mee door te komen!!

 7.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @Younistyle: Het gaat er om dat een game gewoon echt af is als hij in de winkel ligt, en niet zo als bij bioshock 2 (die de kroon spant op de PS3) dat de game Graphics nog niet eens af waren.

 8.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hoopte dat er dan wel bloed en kleding effecten zou zijn met deze patch maar lijkt me sterk…

 9.    220 XP
  salberts93's avatar

  @Younistyle het gaat om het idee, als ik een spel wil spelen en ik moet een zinloze patch gaan downloade waar ik niet eens in zie wat het inhoud, noem ik dat hoe dan ook tijdverspilling. als dat 1 dag na de launch is ga ik me sterk afvragen waarom ze het niet gewoon in het spel doen.

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ach ja, maybe moeten we maar blij zijn dat er een patch komt