Werkende PSJailbreak kloon (X3jailbreak) gaat 50 dollar kosten

Toen de “echte” PSJailbreak werd onthuld waren veel mensen niet echt enthousiast. Een grote groep omdat ze bang waren dat de PS3 nu geen exclusives meer gaat krijgen, en een andere grote groep omdat het ding ongeveer 160 dollar ging kosten. Daar komt nu, helaas, verandering in.

De recent aangekondigde kloon van de PSJailbreak, X3jailbreak, gaat namelijk maar 50 dollar kosten. Een paar websites/modding shops hebben al een exemplaar ontvangen en hebben bevestigd dat de X3jailbreak echt werkt.

Onder andere de website Logic Sunrise heeft van X3 een groot aantal exemplaren gekregen, en heeft een aantal foto’s van de USB dongel geplaatst. Deze kun je hier bekijken.

Sony heeft nog steeds niet gereageerd op de hacks. Sommigen hopen dat het doel van het enorm lange onderhoud dat PSN aankomende maandag krijgt, is ervoor zorgen dat de jailbreak gedetecteerd kan worden en dat Sony dan de gebruikers gaat bannen.

 1.    2785 XP
  jimke1's avatar

  heel goed van sony enze zouden een super boete moeten laten betalen aan die mensen dat het gebreuken ๐Ÿ™‚

 2.    332 XP
  abrain's avatar

  Ik hoop dat Sony nog even wacht en dan keihard terugslaat met een patch of zo! En dat iedereen met zo`n ding een gebanned ps3 heeft…hahahahaa….

 3.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  yaay go sony hopelijk is het dat onderhoud inderdaad hiervoor.
  Iedereen die gaat gebruiken gewoon lekker bannen ๐Ÿ˜€ for life bitches ๐Ÿ˜€

 4.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  nu alleen nog wachten op een 2de ps3 ๐Ÿ˜€
  en dan “backup” games ๐Ÿ˜€

 5.    524 XP
  Glennps3's avatar

  @abrain: zeg maar een gebanned ip

 6.    85 XP
  StefanRSW's avatar

  Dit kan Sony wel gelijk oplossen en patchen, maar als er om cross-game chat gevraagt word hoor je niets..

 7.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Sony kan al zien of jij zo’n ding gebruikt hebt. Als je een kopie van een game op je HDD hebt staan, en dan online gaat, kan Sony dit opmerken.

  @Glennps3
  Een ip ban haalt niets uit. Je kunt deze zo veranderen. Ipv een IP Ban, banned Sony jouw PS3 door het Mac adres the blokkeren ๐Ÿ™‚ Oftewel, je kunt ‘nooit’ meer online met die PS3.

 8.    425 XP
  jamez's avatar

  jongens jongens waarvoor denken jullie dat maandag die onderhoud is?
  juist om al die jailbreak gebruikers is even lekker te bannen.

 9.    580 XP
  GVeyron's avatar

  Lekker bezig Sony, afstraffen die lui!!

 10.    228 XP
  Obvious's avatar

  1st day buy for me. Ik koop hem direkt en ga hem gebruiken om me oude ps3 di eme 500 euro heeft gekocht waarop maar 60 gig zit. Fony kan de grond in van mij. Ik ga hem sowieso kopen, maar niet gebruiken op me ps3 Slim versie ๐Ÿ™‚

 11.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Ze zullen dit heel makkelijk kunnen oplossen.. Er is van tevoren een plan bedacht bij Sony voor dit soort scenarios, want die zouden sowieso wel komen..
  Bannen die handel.

 12.    163 XP
  Thijzzy's avatar

  @schrijver: je hebt niet goed opgelet: sony heeft wel gereageerd op de hack en heeft er al voor gezorgd dat een modchipshop ergens in australie geen psjailbreak meer mag verkopen

 13.    6677 XP
  Myx's avatar

  Kak dingen, mensen die dit kopen voor games downloaden snappen niet dat ze echt alles verneuken hierdoor.

 14.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @Myx: euh doen ze niet en zo lang er nog zulke heilige engeltjes als jou zijn al helemaal niet kijk naar naar wii, xbox, ds

 15.    280 XP
  DarkChaos's avatar

  @nis-gens:

  DS bijna dood omdat niemand spellen er voor koopt?

 16.    124 XP
  killer-donkey90's avatar

  @Thijzzy: Linkje? ben wel benieuwd naar de reactie van sony

 17.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Gewoon er voor zorgen dat bij het opstarten de USB porten niet werken.

 18.    276 XP
  ClankStar's avatar

  @Thijzzy:
  Dat heeft de schrijver wel degelijk gezien, maar dat is gewoon een aanklacht van SCE. Geen “reactie” zoals ik in dit artikel bedoel.

 19.    46 XP
  Johnrambo's avatar

  Zolang het psn gratis blijft koop ik mijn games gewoon in de winkel. Als ze er geld voor gaan vragen is het de laatste game die ik gekocht heb.

 20.    49 XP
  IlFenomeno's avatar

  Wat is dit? waarom zijn jullie TEGEN een gehackte PS3? GRATIS PS3 spellen, in plaats van 60 euro besteden aan elk spel. Wat zijn jullie symphatiek om Sony ofzo. En als wij geen exclusives krijgen: BOEIEND. Het is niet dat Sony verlies gaat maken, het is gewoon dat Sony minder WINST gaat maken. Ik koop hem zowiezo! Het is precies hetzelfde als een liedje downloaden die eigendom is van SONY BMG. Ga je daar ook om huilen? nee. Dankjewel voor de hack!

 21.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @IlFenomeno: Gratis? om een back-up van een game te maken heb je een origineel exemplaar van die game nodig, dus zal je de game van iemand anders moeten lenen of gewoon kopen in de winkel en dan weer eenmalig omruilen.

  Weet niet waar jij je games koopt voor 60 euro, maar hier bij mij kosten ze toch 5 euro of meer minder (dan 60 euro).

 22.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Lol ik heb het op m’n Iphone 4 dat is legaal.

 23.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ik denk dat de meeste mensen ook wachten met zo’n ding kopen 50 euro is ook veel voor iets wat over een paar dagen misschien niet
  Meer wert

 24.    49 XP
  IlFenomeno's avatar

  @ps3dennis: Zo [email protected]ps3dennis: Hahahaha jij krijgt ze voor 5 euro goedkoper en dat stuur jij terug naar mij. 60 euro is ONGEVEER grote vriend, en als jij moeite gaat doen om die 5 euro, tja. Maar dankjewel voor de informatie ik dacht dat je gewoon gratis spellen op die ding kon zetten.

 25.    150 XP
  maxim380's avatar

  De jailbreaks zijn nog niet uit, dus tenzij sony er al een heeft kunnen ze hem niet blokkeren. Ik denk dat ik deze wel ga kopen en als ik gebannt wordt boeit het niet want ik speel toch nooit online ๐Ÿ˜›

 26.    6677 XP
  Myx's avatar

  @nis-gens: De psp is vermorzeld, de ds krijgt amper nieuwe spellen, de pc heeft nu allemaal kak beveiliging, allemaal door die typetjes zoals jouw die denken dat iemand anders het wel koopt, als iedereen denkt dat iemand anders het wel doet kan je je ps3 ook gaan weggooien.

 27.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  tering die dingen worden nu al goedkoper, dus ook voor meer publiek beschikbaar ๐Ÿ™

 28.    39 XP
  rakker's avatar

  haha sony kan niks aan deze hack doen vandaar dat er ook wordt geprobeerd om het te stoppen via een rechtzaak.

  ik stimuleer het niet maar sony moet maar beter luisteren naar de mensen met een console.

  ik heb hem zelf ook besteld maar niet voor illegale games maar om mijn eigen spellen te zetten op een harde schijf.

  of je al 3x een kapotte lens gehad hebt en dit de 2e console al is ja dan doe je er alles aan om de lens te besparen met een backup op de hdd.

  minder roken is voor ons geen optie er wordt hier met 6 man gerookt in het huishouden. exclusief mij maar ik kan moeilijk tegen mijn vader zeggen in zijn eigen huis dat die buiten moet staan om te roken.

  en ga nu niet aankomen dat mijn vader dan maar nieuwe lensen moet betalen want dat is ook geen optie (wegens priveomstandigheden).

  een kleine optie van sony om je games te installen op je interne hdd was voor mij geen reden geweest om dit te kopen

 29.    156 XP
  CypherThanatos's avatar

  @Myx:
  + de prijzen van games en/of dlc gaan waarschijnlijk omhoog omdat ze nu ergens de winst van moeten halen die ze normaal van de verkoop kregen. of je krijgt natuurlijk al die dingen zoals dat je moet betalen om online te gamen! hoe meer mensen games gaan downloaden hoe duurder het word voor de eerlijke gamer!