Bravo Team en The Inpatient voor PlayStation VR voorzien van een releasedatum


Tijdens de E3 persconferentie van Sony eerder dit jaar kondigde Supermassive Games niet één, maar zelfs twee PlayStation VR games aan. De eerste was Bravo Team, een first person shooter die werkt met de PS VR Aim Controller. De ander was The Inpatient, een totaal ander soort game wat als prequel dient op Until Dawn.

Via het PlayStation Blog heeft de ontwikkelaar de releasedata van beide games aangekondigd. The Inpatient zal als eerste verschijnen en wel op 22 november. Een paar weken later volgt Bravo Team, die game verschijnt namelijk op 6 december.

Als laatste gaf men nog een nieuwe trailer van The Inpatient vrij en die kan je hieronder bekijken.

3 reacties

 1. Anoniem -   
  82.74.138..xxx's avatar

  Zo langzaam aan begint mijn bibliotheek gevuld te raken met VR games, vooral Inpatient lijkt me een toffe game, Bravo team weet ik te weinig van, maar een shooter is altijd welkom.

 2.    139 XP
  MissMovements's avatar

  Yas, so excited about The Inpatient! De VR games beginnen toch wel echt op gang te komen, laatst zelfs nog Paranormal Activity: The Lost Soul gekocht. Bijna uitgespeeld, maar ik moest soms echt even pauzeren. Ik hoorde of las niets over deze game, dus ik was verrast dat ie in de Store stond. Gaat er een review komen van PA: The Lost Soul? Ben benieuwd naar jullie mening, aangezien de besturing erg apart en soms zelfs heel vervelend is. 😮

 3.    194 XP
  Sensi's avatar

  Ik koop niet snel games bij release maar deze gaan er z.s.m. komen. De PSR Aim Controller op tijd uit het vet halen maar voor die tijd eerst langs de psychiater!