Warhammer: Vermintide krijgt een sequel, binnenkort de onthulling

De meeste mensen zullen bij het horen van de naam Warhammer denken aan de vele diverse elven, dwergen en orcs in de vorm van plastic poppetjes. Tezamen met een veel te klein verfkwastje, diverse kleuren verf en trillende handen was het dan de taak om de kleurloze poppetjes gereed te maken voor het spelen van de game.

Naast deze daadwerkelijke poppetjes zijn er ook enkele digitale games verschenen, waaronder Warhammer: Vermintide. Zojuist is bekend geworden dat van deze game een sequel zal verschijnen met de verrassende titel Warhammer: Vermintide II.

Dit is momenteel het enige dat bekend is, want de game zal pas officieel onthuld worden in oktober. Via een livestream zal ontwikkelaar Fatshark op 17 oktober meer informatie over de game naar buiten brengen. Wel is er een korte video waarin de onthulling wordt aangekondigd.

Boxshot Warhammer: Vermintide II

Warhammer: Vermintide II

Releasedatum:
18-12-2018
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Fatshark
Ontwikkelaar:

2 reacties

 1.    517 XP
  Trellgoth's avatar

  Het verbaasd mij dat er een vervolg komt eigenlijk. Het is niet alsof het eerste deel zo ontzettend goed was.
  Nu vind ik Skaven altijd wel vet binnen Warhammer, maar de game zelf? Nee.
  Singleplayer is je AI team dusdanig achterlijk dat het gewoon niet leuk is om te spelen. Public online zijn de medespelers ook niet bepaald van helder niveau, dus je bent echt afhankelijk van vrienden om dit mee te spelen.

  Maar een Left 4 Dead-game, binnen het Warhammer universum, is absoluut een tof idee. Heb nog nooit zulke grote groepen Skaven op iemand af zien rennen (^_^)
  Alleen jammer van de uitwerking.

  Hoop dat er met het vervolg dan wel een hoop aangepast wordt..

 2.    8200 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Trellgoth: Ik vond de game zeer teleurstellend ik heb hem maar een of twee keer opgestart. De AI is echt om te janken zo slecht haalt de emersie totaal uit de game.

Warhammer: Vermintide II komt op 18 december uit
Nieuwe gameplay Warhammer: Vermintide II verschenen, inschrijven voor de beta nu mogelijk
Schrijf je nu in voor de beta van Warhammer: Vermintide II
Warhammer: Vermintide II gepland voor eerste kwartaal 2018, eerste gameplay beelden getoond