GTA Online – Smugglers Run is sinds kort beschikbaar en dus is iedereen weer druk in de weer om te grinden voor die nieuwe helikopter en natuurlijk prachtige hangar. Naast deze gigantische update van eerder deze week staan er natuurlijk nog meer grote updates gepland door Rockstar.

Zo komt men deze herfst met de Transform Races, die interessant zijn voor diegene die graag rondrijdt in GTA Online en eerlijk is eerlijk, dat is van bijna elke speler z’n hobby in dit online universum. In Transform Races krijg je een dynamische race, wat er simpelweg op neer komt dat je bij een checkpoint zomaar van voertuig kan wisselen. Zo is het mogelijk dat je plots van een auto naar een vliegtuig gaat of van een jetski naar een boot.

Erg leuk en vermakelijk dus, maar eigenlijk nog niet beschikbaar tot komende herfst. Sinds de Smuggler’s Run update is het echter mogelijk om alvast een voorproefje op deze races te krijgen. Hoe dit moet? Dat legt YouTuber Broughy1322 je uit in de onderstaande video.

Kort uitgelegd werkt het als volgt; je kan een stunt race beginnen met een primair en secundair checkpoint. Het secundaire checkpoint zal vervolgens een transform checkpoint zijn en zo kun je zelf een hele Transform race maken. Op die manier kan je toch alvast van Transform Races genieten alvorens Rockstar deze officieel lanceert.