Begin april doken de eerste hints op omtrent de uitbreidingen voor Destiny 2. Zo lieten we destijds al weten dat de eerste uitbreiding mogelijk om Osiris zou gaan en nu duikt dit nieuws opnieuw op.

Kotaku heeft namelijk van een anonieme bron informatie gekregen over wat de eerste DLC voor Destiny 2 zal inhouden. Het betreft hier, als de informatie klopt, het uitbreidingspakket ‘The Curse of Osiris’ en die moet in december al verschijnen.

Deze uitbreiding zal een Patrol Zone bevatten op de planeet Mercurius en een Social Space in de Lighthouse, waardoor deze uitbreiding aanzienlijk groter is dan de eerste uitbreiding voor de originele game, The Dark Below. Verder zou het verhaal om de redding van Osiris draaien, maar aanvullende details ontbreken nog.

Neem het uiteraard met een korrel zout, maar het komt in de basis overeen met het eerdere gerucht. Kotaku heeft dit nieuws ook weten te bevestigen bij een tweede persoon die veel kennis van zaken zou hebben, dus er is een goede kans dat hier een kern van waarheid in zit.