Zoals we gewend zijn komt er ieder jaar een nieuwe Fifa game uit. Als je benieuwd bent naar wat er door de jaren heen is veranderd aan de Fifa games, lees dan deze special eens door. Vandaag hebben we echter nieuwe screenshots van de nieuwste Fifa voor jullie, voornamelijk van de transfer manager.

Nieuwe screenshots
Op de nieuwe screenshots zien we dus voornamelijk hoe de ingebouwde transfer modus er uit ziet, maar we zien ook een screenshot van het keuzemenu dat verschijnt net voor het begin van een wedstrijd. De nieuwe screenshots vind je onderaan dit bericht.

Fifa 11
Nieuw in Fifa 11 is onder andere Personality+. Personality+ moet er voor gaan zorgen dat de spelers in de game echter lijken te reageren. Ieder speler heeft zijn eigen manier van handelen, zo zal bijvoorbeeld Didier Drogba vooral op kracht spelen, terwijl een meer technische speler als Carlos Tevez meer trucjes gebruiken. Ook kan je in Fifa 11 de spelers op veel meer manieren aanpassen dan in Fifa 2010 en kan je voor het eerst je eigen muziek in-game draaien.

Fifa 11 ligt 1 oktober in de winkels voor de PC, mobiele telefoon, Nintendo DS, PS2, PS3, PSP, Wii en Xbox 360.

[nggallery id=411]