http://www.psx-sense.nl/wp-content/uploads/2017/03/borderlands_3_logo_thumb800.jpg

Tijdens PAX West deed Gearbox Studios CEO Randy Pitchford enkele interessante uitspraken. Hij vertelde namelijk tijdens zijn speech dat hij ervan op de hoogte is dat er veel Borderlands 3 fans in de zaal zitten en dat hij weet dat iedereen erg nieuwsgierig is naar deze game. Vervolgens meldde hij dat momenteel ruim 90% van de studio’s productiviteit op dit moment bezig is met één game, wat neerkomt op ruim 300 mensen. De game wilde hij niet bij naam noemen, maar alles wijst er natuurlijk op dat dit Borderlands 3 is.

De CEO hintte immers ook nog dat men werkt aan datgene waar iedereen naar uitkijkt en dat kan natuurlijk maar één game zijn, Borderlands 3. Over Borderlands 3 weten we echter nog verdomde weinig, sterker nog, de officiële aankondiging moet nog steeds gebeuren. Zelfs de naam van de game is nog niet eens zeker, maar is in de volksmond vooralsnog bekend als Borderlands 3.

At this moment, Pitchford continued, at least 90% of the studio’s productive capability is “working on the thing I think most of you guys want us to be working on.”