Turtle Beach heeft aangekondigd dat er weer twee nieuwe draadloze gaming headsets voor de PlayStation 4 worden gelanceerd. Het gaat hier om de Turtle Beach Stealth 600 en de Stealth 700. De Stealth 600 headset is inmiddels te koop. De Stealth 700 headset wordt iets later uitgebracht, want die zal namelijk op 24 september verschijnen.

De Turtle Beach Stealth 600 is uiteraard de goedkopere en dus ook wat simpelere headset van de twee. Deze headset kost €99.99 en daarvoor krijg je een draadloze headset met virtueel surround sound en een batterijvermogen van 15 uur. De headset heeft 50 mm-speakers en is voorzien van het brilvriendelijke ‘ProSpecs’ ontwerp van de fabrikant. Daarnaast kent de Stealth 600 de ‘Superhuman Hearing’-instelling van Turtle Beach, waarmee zelfs de kleinste subtiele geluiden gehoord kunnen worden.

De Stealth 700 headset van Turtle Beach is een duurder model. Deze headset kost €149.99 en bevat wat extra features bovenop die van de Stealth 600. Deze headset heeft onder andere DTS Headphone:X 7.1 surround sound, ruisonderdrukking en dynamic chat boost. Ook kun je de Stealth 700 via Bluetooth verbinden met een speciale app van Turtle Beach. Met deze app kun je via je mobiele telefoon instellingen aanpassen, muziek streamen en oproepen beantwoorden.

Hieronder kun je nog enkele afbeeldingen bekijken van de nieuwe Stealth 600 en Stealth 700 headsets van Turtle Beach.

Turtle Beach Stealth 600


blank
blank
blank

Turtle Beach Stealth 700

blank
blank
blank
blank