Video-item: PS3-Sense bezoekt de Gamekings Live Summer Edition

Op zaterdag 28 augustus 2010 vond alweer de zesde editie van Gamekings Live plaats. Wij van PS3-Sense waren uitgenodigd en dan zijn we uiteraard van de partij! Er waren niet zoveel games speelbaar. Mafia II, Guitar Hero 5, Metroid: Other M voor de Wii en Kane & Lynch 2: Dog Days konden we allemaal uitgebreid spelen. Games die later of begin volgend jaar uitkomen kregen we te zien in de MustSee bioscoopzaal te Breda.

Assassin’s Creed: Brotherhood was één van de grote aanwezige toppers. In de zaal kregen we op een reusachtig scherm de game te zien met het geluid vol open gedraaid. Het was de E3 demo die we te zien kregen. Formula 1 2010 kregen we ook in de zaal te zien. Het geluid klinkt gewoonweg heerlijk en grafisch ziet het er prachtig uit. Als je de grindbak inschiet, zie je de banden onder de steentjes zitten. Eenmaal je weer op het circuit rijdt verdwijnen ze langzaam weer. Dat is een van die kleine dingetjes die de game zo realistisch maakt. De andere games bespreken we in onderstaand video-item:

 1.    579 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  Ik was erbij maar vond de eerste gkl editie leuker. Wel waren er deze keer meer consoles om op te gamen. Wat erg jammer was, was het feit dat er een stand van ubisoft zou staan. Dit was dus niet zo. Ook gaven ze leuke spullen weg als een 3d scherm (met brillen) en een samsung S. Hiervoor moest je twitteren waarom je een van de twee wilde hebben. Een van de mensen in het publiek gaf aan zijn Iphone 4 te willen ruilen voor deze samsung??? En die gasten van gkl waren zo slim genoeg om dit te ruilen. Wel jammer dat zij promotiemateriaal krijgen om weg te geven om vervolgens een Iphone 4 in hun eigen zak te steken.

 2. crew Management -    4483 XP
  M4GN3T's avatar

  @Gr(_)mbl3: Niemand ruilt een iPhone 4 voor een Samsung…denk je niet dat Samsung dit zo heeft gedaan xD? Dat klinkt als pure Viral Marketing right there.

 3.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Toevallig zit ik nu op de IPhone 4!

 4.    579 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  @M4GN3T:

  Ik zat erbij en keek erna. Geloof me dit was geen marketing maar een regelrechte sukkel die mss wat problemen met z’n Iphone 4 had. Ik vind het erg jammer dat een gast die blijkbaar genoeg geld heeft om zijn mob te ruilen voor een slechtere dan dat iemand m krijgt die hem echt nodig had.

 5.    278 XP
  Julian's avatar

  @Gr(_)mbl3: Klopt die jongen was inderdaad zo gek om z’n Iphone 4 in te ruilen. Ik hoop wel dat hij z’n simkaart heeft terug gekregen van Boris haha.

 6.    579 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  @Julian: Volgens mij zat jij schuin voor me. En je zei iets tegen mij voor het tweede spel fifa 11. Ik begreep niet wat jij zei maar volgens mij dacht jij dat ik vond dat jij iets vreemds zei. Bij deze:”Ik weet nog steeds niet wat je zei, en ik was niet kwaad of agressief.”

 7.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  En ik op 3GS lol.. En ik wil een 4

 8.    278 XP
  Julian's avatar

  @Gr(_)mbl3: Dat is dan iemand anders geweest. Ik heb alleen aantal vragen aan een jongen gesteld over wat hij van Mafia 2 vond 😛

 9.    579 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  @Julian: Zat jij niet op de persplaatsen op de 5e of stoel van links?

 10.    278 XP
  Julian's avatar

  @Gr(_)mbl3: Ik zat precies in het midden

  Edit:
  Kijk maar http://img43.imageshack.us/img43/6282/zaal1af.jpg

 11.    579 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  @Julian: Oh ok dan moet je mijn bericht aan jou ook maar als niet gestuurd zien. Maar je bent dus helemaal in je eentje naar gkl gegaan? Geef het de volgende keer maar aan als het weer in Breda is, dan is het mss wat gezelliger!!! (NL_Grumbl3_NL)

 12.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  tip: In vervolg geen kauwgum in je mond stoppen als je weer een Video-item maakt. 😉