Virtua Tennis 2009 krijgt nieuwe datum

Sport games, je moet er van houden. De één vind het verschrikkelijk saai om een virtueel balletje te slaan op gravel en de ander vind het geweldig. Virtua Tennis 2009 is de opvolger van Virtua Tennis 3. Virtua Tennis 3 verscheen in 2007 op de markt en legde de lat hoog voor de tennis games. De game had goede gameplay en zag er ook zeker niet verkeerd uit. Een opvolger voor deze game kon dan ook natuurlijk niet lang uitblijven. Deze keer werd de naam echter verandert in Virtua Tennis 2009 in plaats van het verwachtte Virtua Tennis 4. Zou dit betekenen dat Virtua Tennis de Fifa kant op zal gaan van een jaarlijkse release?

Naast deze speculatie is er ook nieuws over de release datum van Virtua Tennis 2009. De release van de game zou eerst begin mei 2009 zijn. De game liep echter wat vertraging op en SEGA heeft de release dus een kleine maand moeten verzetten. De game zal nu vanaf 29 mei in de schappen liggen. De reden van de vertraging is niet bekend.

4 reacties

 1.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Als de kwaliteit tijd omhoog gaat vindt ik het nooit echt erg, alleen bij Uncharted of zo :P. Ik denk dat hij nu wel een jaarlijkse terugkeer gaat krijgen.

 2.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Ik hoop wel dat er meer tennissers inzitten. Dat vind ik namelijk in deel 3 wat mager

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Waarom een tennis game jaarlijks? altijd zelfde spelers, zelfde toernooien. Is allemaal veel kleiner dan voetbal.

 4.    5 XP
  LocoPoco's avatar

  Is best wel is leuk 🙂 Zeker nu je online tegen elkaar kan tenissen 😀