Borderlands krijgt Game of the Year edition

Borderlands werd door zowel de pers als de “gewone” gamers goed ontvangen, zo kreeg de game van PS3-Sense admin Richard een 8.5. Voor de game zijn er al 3 DLC pakketten verschenen en het vierde en laatste pakket komt in de loop van september uit. Vandaag heeft ontwikkelaar Gearbox Software aangekondigd dat er een GOTY editie van de game gaat verschijnen.

In de GOTY editie zitten alle DLC pakketten, ook het pakket dat nog uit moet komen. Ook zit er als extraatje een kaart bij van de Borderlands wereld. De GOTY editie komt uit voor de PS3, Xbox 360 en PS3. Voor de PS3 en Xbox 360 versie moet je 60 euro betalen, de PC versie heb je al voor 50 euro.

De Borderlands Game of the Year editie ligt op 12 oktober in de winkels. Het vierde DLC pakket, Claptrap’s New Robot Revolution, komt in de loop van volgende maand uit.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Even kijken wat het word voor mijn.

 2.    34 XP
  G-star's avatar

  voor de PS3, Xbox 360 en PS3. xD 2x het zelfde

 3.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik heb 22 euro voor de game zelf betaald en dacht 10 euro voor 2x DLC op DVD ( voor de XBOX ) en later nog een keer DLC er bij gekocht voor de helft, heb uiteinderlijk dacht ik 35 euro in totaal betaald ipv 60 euro 🙂