Zes tekenen van verslaving aan Modern Warfare 2

Bijna iedereen met een Playstation 3 heeft wel eens Call of Duty: Modern Warfare 2 gespeeld. Het is de meest populaire game van 2009, en ook in 2010 is het voorlopig het meest gespeelde spel van allemaal. Als jij ook online Modern Warfare 2 speelt, zul je ongetwijfeld ook wel weten dat het behoorlijk verslavend is.

Nu heeft ene Mat Growcott voor Nonsensegamer.com een aardig stukje geschreven. Hij geeft hierin zes verschijnselen waaruit blijkt dat je verslaafd zou kunnen zijn aan Modern Warfare 2. Het is erg geestig geschreven en zeker de moeite waard om te lezen, als je tenminste Engels begrijpt. Hieronder staan de zes verschijnselen op een rijtje voor je. Voel je niet door mij beledigd als er staat, ‘ik haat je’, het is vrijwel een regelrechte vertaling uit het Engels van Mat. Als je echter even tijd hebt tussen Team Deathmatch door, is het leuker om het hele stuk te lezen dan de korte vertaling van mij.

 • Het zou kunnen dat je verslaafd bent als je denkt ‘Morgen beter’.
 • Je weet je perfecte wapenset, je kan een killstreak van 24 krijgen en je favoriete levensverhaal is hoe je ooit een meisje online ontmoet hebt. Als je echter naar buiten gaat weet je niet goed wat voor kleding je moet aantrekken.
 • Als je level 10 prestige bent en je bent niet het slachtoffer van een vreselijk ongeluk waarin iedereen wie je kende en van wie je hield zonder genade werden vermoord door terroristen, ben je een loser.
 • Als je maandenlang multiplayer hebt gespeeld maar niet wist dat er ook nog een single player mode was.
 • Als je in je tijd die je niet achter je TV besteedt strategieën van Modern Warfare 2 te onderzoeken en Youtube video’s ervan bekijkt, zou je een beetje verslaafd kunnen zijn.
 • Als je nauwkeurigheid op de leaderboards hoger is dan 100% haat ik je. Als je ‘schoten gemist’ score – 100000000000000 is zou je jezelf moeten haten.
 1.    1562 XP
  dikked's avatar

  hahahaha en precies om die eerste ben ik geen MW2 verslaafde 😀
  want kan er helemaal niks van 😛

 2.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Prestige 10 is lelijk

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  ghehehe puntje 4 🙂

 4.    8 XP
  MonkeyFist's avatar

  Naja,, wel geweest, maar na 3 weken ps3 gemist te hebben,
  heb ik een soort van licht gezien,,
  Maar het enige leuke is btw nog Sniper of Knifen met 360 etc,,
  verder is het alleen tubers

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Hahah, die laatste is grappig 😛

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Oww die i ls hard

 7.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik heb er eigenlijk geen een van die punten hier boven maar een killtreak van 24 is niet heel moeilijk te halen

 8. Anoniem -   
  wortel's avatar

  hm ik zou best eens verslaafd kunnen zijn.. ik verzin smoesjes om onder stage uit te komen om thuis lekker naast de kachel ( vooral nu -7 😐 ) mw2 te kunnen spelen.

  heb er zelfs een keer mijn wekker voor gezet terwijl ik tot 10u uit kon slapen..

  correctie: ik ben zeker weten verslaafd haha maar ik blijf hopen dat ik opeens op het spel ben uitgekeken. mijn vriendin en sex gaan nog altijd voor though.