Bijna iedereen met een Playstation 3 heeft wel eens Call of Duty: Modern Warfare 2 gespeeld. Het is de meest populaire game van 2009, en ook in 2010 is het voorlopig het meest gespeelde spel van allemaal. Als jij ook online Modern Warfare 2 speelt, zul je ongetwijfeld ook wel weten dat het behoorlijk verslavend is.

Nu heeft ene Mat Growcott voor Nonsensegamer.com een aardig stukje geschreven. Hij geeft hierin zes verschijnselen waaruit blijkt dat je verslaafd zou kunnen zijn aan Modern Warfare 2. Het is erg geestig geschreven en zeker de moeite waard om te lezen, als je tenminste Engels begrijpt. Hieronder staan de zes verschijnselen op een rijtje voor je. Voel je niet door mij beledigd als er staat, ‘ik haat je’, het is vrijwel een regelrechte vertaling uit het Engels van Mat. Als je echter even tijd hebt tussen Team Deathmatch door, is het leuker om het hele stuk te lezen dan de korte vertaling van mij.

  • Het zou kunnen dat je verslaafd bent als je denkt ‘Morgen beter’.
  • Je weet je perfecte wapenset, je kan een killstreak van 24 krijgen en je favoriete levensverhaal is hoe je ooit een meisje online ontmoet hebt. Als je echter naar buiten gaat weet je niet goed wat voor kleding je moet aantrekken.
  • Als je level 10 prestige bent en je bent niet het slachtoffer van een vreselijk ongeluk waarin iedereen wie je kende en van wie je hield zonder genade werden vermoord door terroristen, ben je een loser.
  • Als je maandenlang multiplayer hebt gespeeld maar niet wist dat er ook nog een single player mode was.
  • Als je in je tijd die je niet achter je TV besteedt strategieën van Modern Warfare 2 te onderzoeken en Youtube video’s ervan bekijkt, zou je een beetje verslaafd kunnen zijn.
  • Als je nauwkeurigheid op de leaderboards hoger is dan 100% haat ik je. Als je ‘schoten gemist’ score – 100000000000000 is zou je jezelf moeten haten.