Raiders of the Broken Planet, de aankomende game van ontwikkelaar MercurySteam, zal later deze maand uitkomen, op 22 september om precies te zijn. Het spel zal dan als een gratis titel lanceren en tevens is op die dag de eerste van vier verhaaluitbreidingen te koop. Wil je de game voor de release al proberen? Dan hebben we goed nieuws.

MercurySteam heeft namelijk aangekondigd dat er komende week een open beta van Raiders of the Broken Planet plaats zal vinden. Deze beta is speelbaar op vrijdag 15 september en zaterdag 16 september en is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Met de beta kun je de eerste twee missies van de game spelen. De missie ‘First Round’ is de tutorial en dit is het enige echte singleplayer level van Raiders of the Broken Planet. Daarna kan je ook nog de missie ‘Hanging by the Thread’ spelen. In deze missie moet je een luchtschip binnenvallen om Lycus Dion te redden. Deze missie kan ook in multiplayer gespeeld worden.

Zoals gezegd zal Raiders of the Broken Planet op 22 september officieel uitkomen. Mocht de gratis content die het spel dan bevat naar meer smaken, dan kun je vanaf die dag ook de eerste uitbreiding genaamd ‘Alien Myths’ aanschaffen. Deze verhaaluitbreiding kost €9,99.