F1 2010 scoort hoog in review Official Playstation Magazine

F1 2010 zal op 24 september dan eindelijk op zijn finish komen, namelijk de schappen van de winkels. Daarna zal Codemasters’ Formule 1 game waarschijnlijk snel de winkels uit racen. Het is al een tijd geleden dat er een Formule 1 game op de Playstation 3 uitkwam, nadat F1 2009 vorig jaar gecanceled werd om wat meer tijd te hebben voor de nieuwe F1 game.

Codemasters lijkt gelijk te hebben gekregen. F1 2010 doet grafisch niets onder voor de absolute toppers in het race genre. In een video vergelijking tussen de echte GP van Monaco en die in de game was er nauwelijks verschil te zien. Dat is nog niet alles. In hun review van F1 2010 is Official Playstation Magazine helemaal weg van de game. Onderaan staan een paar quotes van OPM. De score? 9 uit 10. Dat komt vooral door het gevoel wat volgens OPM werkelijk fantastisch is. Of wij daar ook zo over denken, lees je ergens volgende maand in onze review op PS3-sense.

“It’s a game where first place is for a long time out of each, and where qualifying eighth on the grid is sometimes considered a good result.”

“Every successful overtake is a victory and every place lost is a crushing blow.”

“What it all adds up to is a sense of danger (and exhilaration) that’s greater than we’ve seen in the genre before.”

“It’s one of the most terrifying and intense racers ever made.”

 1.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Terecht deze game word zo vet. niet normaal meer. Na de heerlijke race van belgie, heb ik er alleen maar meer zin in gekregen:)

 2.    440 XP
  Sammerd's avatar

  @F1-BS-FR: De race was inderdaad geweldig! 😀
  Kan al niet meer wachten 🙁

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  oee deze game word echt nice! komt er eigenlijk nog een demo van?

 4.    331 XP
  abrain's avatar

  Ik kijk ook zeer uit naar deze titel, de beste F1 game ooit.
  Weet alleen nog niet hoeveel seizoenen ik ga spelen, als je 7 seizoenen doet en alles volledig rijd dan schijn je wel even bezig te zijn.

 5.    220 XP
  salberts93's avatar

  @afca-yuri stond op internet van niet helaas =( maar ziet er allemaal wel heerlijk uit toch, ik kan zeker weten ook niet wachten om als Sebastian Vettel Jenson Button van de baan te ramme xD

 6.    331 XP
  abrain's avatar

  Er komt geen demo vanwege alle velen licentie rechten die met de F1 te maken hebben.

 7.    117 XP
  bricefeyenoord's avatar

  hij is al gepreorderd:)