Volgens Kevin Conroy, de stem van de enige echte Batman zelf, is het over en uit met de Arkham-serie van Warner Bros. Het lijkt er dan ook dat we het met City, Asylum, Knight en Origins moeten blijven doen. Qua verhaal is de serie absoluut al afgesloten, maar uiteraard kun je nooit genoeg over Batman vertellen en was er absoluut nog ruimte om meer te doen.

Toch lijkt het erop dat Warner Bros. heeft besloten dit niet te gaan doen. Kevin Conroy is er ook heilig van overtuigd dat men nu verder kijkt dan de Arkham-series. Dit vertelde hij tijdens de Nashville Wizard World Comic Con. Hierbij meldde hij ook dat hij het eigenlijk niet kan geloven dat ze er niet nog één gaan doen. Ze hebben immers miljarden verdiend aan de franchise, aldus de stemacteur.

Er zijn echter geen plannen voor een nieuwe Arkham-game. We zijn dan ook wel benieuwd wat men in de toekomst gaat uitbrengen. Ook zijn we stiekem erg nieuwsgierig naar het nieuwe project van ontwikkelaar RockSteady, die bijna alle Arkham-games heeft ontwikkeld.

“You know, I can’t believe that they’re not going to do another one, but they’re not. Isn’t that amazing? It’s… they made literally billions of dollars on those games. But, no, there’s no plan to do another one. Sorry.”