We kennen allemaal wel de artistieke en wonderlijke titels van ‘thatgamecompany’. Zij maakten eerder al flOw, Flower en Journey wat uiteindelijk gigantisch populaire games zijn geworden op de PS3 en PS4. Gisteren heeft men een nieuwe titel aangekondigd, genaamd Sky. Gek genoeg is deze game echter eerst aangekondigd voor Apple-apparaten. Opmerkelijk, aangezien de ontwikkelaar vooral succes heeft geboekt via de PlayStation-consoles.

De aankondiging verliep via de persconferentie van Apple gisterenavond, waar ook de iPhone 8, Watch Series 3, iPhone X en Apple TV 4K zijn aangekondigd. Waarschijnlijk gaat het hier om een timed-exclusive en zal de game uiteindelijk ook naar de PlayStation 4 komen, alsook Android-apparaten. In de beschrijving op YouTube lezen we namelijk het volgende:

Head to http://thatgamecompany.com for more information on the studio’s latest multiplatform, multiplayergame, Sky, coming to Apple devices first this winter.

Hiermee laat men dus weten dat Apple-apparaten als eerste aan de beurt zijn, maar dat de game daarna multiplatform zal gaan. Men heeft alvast een teaser trailer vrijgegeven van de game, die kun je nu hieronder bekijken.