Mafia 2 DLC Jimmy’s Vendetta te downloaden vanaf 7 september

De eerste DLC van Mafia 2, The Betrayal of Jimmy, is al vanaf de releasedatum van Mafia 2 te downloaden. Er komen echter nog meer DLC pakketen, waaronder Jimmy’s Vendetta. Dit pakket heeft nu een datum gekregen.

Jimmy’s Vendetta
In deze uitbreiding speel je dus als Jimmy, een bendelid die door de mafia als een soort manusje van alles wordt gebruikt. De uitbreiding bevat 30 missies, waaronder moordopdrachten, achtervolgingen en en enorme vuurgevechten. Bovendien brengt de uitbreiding een soort arcade modus met zich mee, je kan in die modus punten verdienen met stunts en slips met je auto. In een online leaderbord kan je bekijken hoe je vrienden het er vanaf brengen in de arcade modus.

Prijs en datum
Jimmy’s Vendetta komt 7 september uit voor PS3, Xbox 360 en PC en is dus niet net als de eerste DLC exclusief. De PS3 versie gaat 10 euro kosten. Mafia 2 kwam 27 augustus uit en werd matig ontvangen door de pers, PS3-Sense gaf(http://www.ps3-sense.nl/2010/08/review-mafia-ii/) de game een 7.5.

 1.    374 XP
  Goliath's avatar

  Hmm, ik vind het wel een beetje aan de dure kant.. Mafia II was al vrij kort, de DLC maakte daar wel wat van goed maar om dan nog 10 euro hiervoor te vragen?

 2.    116 XP
  Billyturf's avatar

  idd vrij prijzig terwijl ik het spel ook niet eens 60 euro waard vond.. 10 uur gespeeld en klaar :S

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  De game valt mee ik had veel meer verwacht..

 4.    153 XP
  Olli's avatar

  Ik heb het geluk dat de mediamarkt deze had staan voor 44e
  Geen slecht spel maar d’r had zoveel meer in kunnen zitten

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wacht hier echt op, lkkr 30 missies genieten !

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  30 missies lijkt me wel wat ja