Ontwikkelaar BioWare maakt er geen geheim van dat er een nieuwe Dragon Age game aan zit te komen. Men werkt bij de studio momenteel hard aan deze nieuwe game, maar vertelt eigenlijk niet of dit ook daadwerkelijk Dragon Age 4 is. Met een recente tweet meldt creative director Mike Laidlaw namelijk dat het nieuwe deel niet per se een direct vervolg is op het laatste deel in de franchise.

Er is dus een ‘Dragon Age’-project bij BioWare in ontwikkeling, maar het lijkt erop dat dit niet Dragon Age 4 is. In het ergste geval is het een game voor iOS en Android en in het beste geval krijgen we mogelijk te maken met een spin-off van de franchise of natuurlijk gewoon een gloednieuw deel. BioWare is verder erg terughoudend met het vrijgeven van nieuws omtrent de Dragon Age game, we tasten vooralsnog dan ook in het duister.

Alvorens de release van Dragon Age: Inqisition gingen er al geruchten dat men met een multiplayer focused Dragon Age spin-off bezig zou zijn, dus hiermee liggen er heel veel opties open.