Amerikaanse Killzone 3 beta komt eraan

Dat er een beta voor Killzone 3 komt is al een tijdje geleden bevestigd. Helaas wisten we toen nog niet wanneer deze plaats ging vinden, maar het lijkt erop dat het niet lang meer duurt voordat we Killzone 3 kunnen testen. Voor Amerikanen duurt het in elk geval helemaal niet lang meer.

Op het Amerikaanse PlayStation Blog kan je namelijk lezen hoe je aan een beta code kan komen: het bezoeken van de Killzone 3 stand op de PAX. PAX is een jaarlijks game event waar Sony dus ook aanwezig is. Natuurlijk is dit niet de enige mogelijkheid om aan een code te komen, maar wel de vroegste mogelijkheid. Op de PAX is het overigens ook mogelijk de singleplayer van de game uit te proberen, natuurlijk in 3D.

Over een Europese datum is helaas nog niks bekend. Als je in bezit bent van een Amerikaans PSN account, houdt dan de Amerikaanse PlayStation Blog in de gaten voor een kans om een code te winnen. De PAX duurt van 3 tot en met 5 september.

 1.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  HEBBENHEBBENHEBBEN

 2.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Jammer voor ons. Wat gek is het NL game makkers. Maak niet uit wat hij kom op feb uit ik dagt 11 of 24 feb nog even tussen tijd ander games ^^.. Deze maand is voor mijn dead rhising 2 aan de beurt waar ik fuck lang zat tewachten.. En killboy alles je het leest deze bericht css is tegoed voor je om dat je teveel geownd werd hahah.. Ik wil zombie

 3.    169 XP
  nWo_PsyKoMaNiaK's avatar

  lucky Americanos!

 4.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  oeh ik wil deze beta ๐Ÿ˜€

 5.    5459 XP
  7th-son's avatar

  ik hoop dat ik em ook krijg hehe

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  naja die kans ik dus verkeken ๐Ÿ™

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Chill, inschrijven als het kan ๐Ÿ˜€