Roadmap voor aankomende content voor Friday the 13th: The Game onthuld


Begin deze week lieten we nog weten dat er binnenkort nieuwe content en een nieuwe patch beschikbaar wordt gesteld voor Friday the 13th: The Game. Ook wordt er nog steeds gewerkt aan singleplayer content, maar wanneer we precies deze content kunnen verwachten was nog altijd een raadsel.

Daarom heeft Gun Media nu een mooie roadmap vrijgegeven die laat zien wat voor nieuwe content er in de komende maanden voor Friday the 13th: The Game zal worden uitgebracht. Deze roadmap geeft niet exacte data aan, maar we zien in ieder geval dat er binnenkort onder meer een nieuwe Jason, een nieuwe map en verschillende kleding-items aan de game worden toegevoegd.

Dit najaar kunnen spelers ook offline bots verwachten, zodat de game ook alleen kan worden gespeeld met computergestuurde tegenstanders. Voor de singleplayer content, die door de ontwikkelaars Challenges wordt genoemd, zal er dit najaar ook een beta worden gehouden.

In de loop van de winter moeten deze singleplayer challenges dan ook echt officieel uitkomen, evenals nog twee nieuwe Jasons, twee nieuwe maps, een nieuwe gamemode en nog meer kleding-items.

Bekijk de DLC roadmap van Friday the 13th: The Game hieronder voor alle content die je in de komende maanden kunt verwachten.

Boxshot Friday the 13th: The Game

Friday the 13th: The Game

Releasedatum:
26-05-2017
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Gun Media
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1. Anoniem -   
  217.120.243..xxx's avatar

  Het werd tijd

 2.    2901 XP
  stefan52a's avatar

  Cool!

 3.    4300 XP
  Peter01's avatar

  misschien haal ik de fysieke uitgave wel. eerst dat andere spel (waar ik de titel van kwijt ben) wat bijna pcies hetzelfde is. dat met al die verschillende killers die de andere spelers aan een soort god moet offeren op vleeshaken en de mensen moeten generators repareren. ik ben het echt effe kwijt lol.

Alle toekomstige content voor Friday the 13th is geannuleerd
Nieuwe gratis content voor Friday the 13th vandaag beschikbaar
Teaser van Friday the 13th: The Game hint naar nieuwe ‘Paranoia’ modus
Friday the 13th: The Game krijgt heel toepasselijk nieuwe content op vrijdag de dertiende