Chaos;Child PS4PS Vita

Chaos;Child volgende maand te spelen op de PlayStation 4 en Vita


Eind mei lieten we jullie weten dat de visual novel Chaos;Child ook naar Europa zou komen. Er was toen nog geen releasedatum bekend, maar daar is nu verandering in gekomen. PQube heeft op het Europese PlayStation Blog laten weten dat het spel op 13 oktober zal worden aangeboden voor de PlayStation 4 en PS Vita.

Chaos;Child volgt het verhaal van Takuru Miyashiro, die zijn ouders is verloren bij een aardbeving. Hij woont nu bij pleegouders en probeert zijn studie zo goed mogelijk af te ronden. Alleen vinden er een aantal vreemde ongelukken plaats waar mensen bij om het leven komen. Vreemd genoeg komen de data waarop dit gebeurt overeen met moorden die vlak voor de noodlottige aardbeving plaatsvonden. Interessant, nietwaar?

Om te vieren dat Chaos;Child een releasedatum heeft ontvangen, is er een nieuwe trailer vrijgegeven en die kun je hieronder bekijken.

Boxshot Chaos;Child

Chaos;Child

Releasedatum:
13-10-2017
Genre:
Avontuur
Uitgever:
PQube
Ontwikkelaar:

2 reacties

  1.    336 XP
    jrpg gamer's avatar

    Die ga ik zeker halen heb extra de anime niet gekeken omdat deze uitkwam moet alleen kijken wanneer ik er tijd voor heb komt net tussen shadow of war en south park uit

  2.    194 XP
    Sensi's avatar

    Deze houd ik ook in de gaten, eerst aan Stein’s Gate beginnen.

De release van Chaos;Child wordt gevierd met een launch trailer
Ontmoet de personages uit de visual novel Chaos;Child
PlayStation 4- en Vita-versie Chaos;Child ook onderweg naar het Westen