Modnation Racers Double XP week

Zoals zo ongeveer iedere game tegenwoordig, is ook Modnation Racers online speelbaar. En ook heel normaal is dat je met behulp van punten, XP dus, hogere ranks kunt halen in Modnation Racers. Het is dus in deze coole kartgame niet alleen maar auto’s maken en circuits ontwerpen, het is ook keihard racen geblazen.

We komen er een beetje laat mee, maar beter laat dan nooit. Het geval is namelijk dat sinds gisteren de Double XP week is ingegaan. Dat wil zeggen: tot aankomende woensdag, 8 september 2010, lekker veel XP halen bij online events voor het klassement. Veel succes!

 1.    992 XP
  rickaa12's avatar

  boeit iemand dit nog? xD

 2.    1865 XP
  elazzja's avatar

  natuurlijk.

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik vraag me af wie det wel niet koopt? Zekker klein kids of zo..ik wil Zombie

 4.    1402 XP
  Selec1's avatar

  Nog steeds een game die ik wil halen.

 5.    31 XP
  Yankee's avatar

  Dat is wel chill dan kan ik eindelijk weer wat hoger komen level 12 is niet zo cool, en voor de mensen die nog twijfelen koop ‘m gewoon er zit genoeg verhaal in om een beetje te lachen en om een beetje je personage te zien veranderen door het spel heen, ook is de moeilijkheidsgraad op z’n zwakst gezegt niet voor de kidz, ook is het create erg leuk alleen zonder inspiratie ben je helaas nergens. Verder een uitstekende race game voor adolescente (12-18 en daarboven)

 6.    3745 XP
  vinnie1234's avatar

  @Sixstar6:

  weet niet wat jij dom lult, maar de moeilijkheids graat is alles, behalve voor kids :|!

  Ik ga hier zeker gebruik van maken =D

 7.    1562 XP
  dikked's avatar

  @rickaa12: natuurlijk speel Modnation nog elke dag 😀