PlayStation Plus abonnees krijgen PES 2011 demo week eerder

Ieder jaar is het weer een felle strijd tussen Fifa en PES: Welke voetbalgame weet dit jaar het vaakst te verkopen? Kiezen wordt voor ons gamers makkelijk gemaakt, beide games krijgen ieder jaar een demo versie. Als je PlayStation Plus abonnee bent heb je extra geluk, je kan dan namelijk een week eerder dan niet-abonnees de PES 2011 demo downloaden en spelen.

Dit maakte Konami vandaag bekent. Abonnees van PS Plus krijgen de game 8 september, niet abonnees een week later, op 15 september. Op die dag kunnen ook PC gamers de demo downloaden. Voor de verandering moeten Xbox 360 gamers nog langer wachten, voor die console is nog geen datum bekend.

In de demo kan je spelen als Barcelona, Bayern Munich, Chivas Guadalajara of Internacional tegen een vriend of tegen een virtuele tegenstander (AI).

PES 2011 komt waarschijnlijk eind oktober uit voor PS3, 360, Wii, PS2 en PC. Concurrent Fifa 11 komt uit op 1 oktober dit jaar.

 1.    88 XP
  Caemgen's avatar

  Nou da’s dan wel weer een leuk extra’tje voor Plus-bezitters.

  Jammer dat ik niets met voetbal heb.

 2.    61 XP
  kevinr's avatar

  JOEPIE! , maarja FIFA GAAT PES TOCH PWNEN 😀 zoals gebruikelijk .. maar dit kan ook mijn smaak zijn xD

 3.    3 XP
  StrydeR's avatar

  Mooi voordeeltje voor de Plus bezitters! Maar vraag me af of PES2011 niet een beetje over de top is, als je deze beelden bekijkt: http://www.youtube.com/watch?v=ePzrQNOiTd0

 4.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Leuk, maar we hoeven niet alles te weten van dat Plus gebeuren..

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  pff al krijgen ze die 4 weken eerder. die demo wil ik geen eens 😉

 6.    41 XP
  leonfcg's avatar

  @Vinyl Vonna:
  En ik hoef niet alles te weten wat jij niet wil weten! Ik vind het namelijk wel interresant, ik kijk ook op deze site om deze dingen te checken, ga zo door PS3-sense!