Nieuwe trailer van Vanquish onthuld het verhaal


Het najaar staat op het punt om van start te gaan. Vanaf het einde van deze maand zullen veel game releases plaats vinden die zich allemaal een weg in gamers hun PS3 zullen proberen te banen. Tussen alle titels die binnenkort uit zullen komen is Vanquish er eentje om zeker in de gaten te houden. Deze high-paced third person shooter is het nieuwe project van Shinji Mikami, beter bekend als de man achter Devil May Cry.

Er is onlangs een nieuwe trailer uitgekomen van Vanquish waarin het tipje van de sluier van het verhaal in de game wordt onthuld. Amerika wordt aangevallen door de Russen en New York City ligt zwaar onder vuur. Om deze bedreiging af te weren wordt er een nieuw soort soldaat in gezet; een man genaamd Sam uitgerust met een futuristisch gevechtspak. Vanaf 19 oktober zullen we kunnen zien of Vanquish de verwachtingen waar kan maken.

 1.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Vind het een beetje iets weg hebben van Crysis (2), en Section 8 door elkaar.

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  @oOMorfieusOo: Haha nu je het zegt ! Ik vind het igg erg vet, die demo heeft me zeker overtuigd om dit spel een keer te halen.

 3.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Ik vond dit spel ook zeker geslaagd met die
  slo-mo schietacties

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Doordat ik een PS3 en een xbox360 heb zie ik ik door de bomen het bos niet meer, er zijn gewoon te veel goede games die binnenkort uit komen, gelukkig voor mij is deze game afgevallen, en voor de xbox heb ik alleen belang bij fable III ( halo reach en gears of war III kots ik uit )

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Hell yeah!