FIFA World Cup 2010 South Africa

Het wereldkampioenschap zit er al erg lang op. Het was een erg spannend wereldkampioenschap waarin Nederland zelfs de finale bereikte. Hierin moesten ze het opnemen tegen Spanje, helaas won Nederland de finale niet. Bij elk wereldkampioenschap komt EA Sports met een game ervan. Ditmaal hebben we FIFA World Cup 2010 South Africa voor je.

? Prijs: €18,69
? Verzendkosten: €1,15
? Link: Zavvi.com
? PayPal: Ja
? Goedkoopste plek met PayPal/iDEAL: MyMemory

Afro Samurai

Afro Samurai is een game gebaseerd op de gelijknamige animatie-serie en combineert de traditionele Japanse cultuur met funky technologie en hip hop. Acteur Samuel L. Jackson zal de stem van Afro Samurai en Ninja Ninja verzorgen, terwijl de muziek door RZA van de Wu-Tang Clan en DJ Chuy Gomez verzorgd wordt. De muziek heeft dan ook invloed op de gameplay en de kunstmatige intelligentie van je tegenstanders.

? Prijs: €19,99
? Verzendkosten: €2,95
? Link: Futurezone
? iDEAL: Ja

Assassin´s Creed II

Assassin´s Creed II is het tweede deel uit de bekende franchise van uitgever Ubisoft. In dit deel speel je niet als Altaïr maar als Ezio Auditore Da Firenze. Dit deel speelt zich tevens af in de Renaissance. Jij moet het opnemen tegen de tempeliers. Dit deel bevat veel meer variatie dan het eerste deel van de franchise. Wij hebben de game voor je gevonden voor een mooie prijs.

? Prijs: €20,99
? Verzendkosten: Gratis
? Link: Play.com
? PayPal: Nee
? Goedkoopste plek met iDEAL: Dimensionsplus