Zoals verwacht heeft Rockstar zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven van Red Dead Redemption 2. De komst van de trailer kondigde men vorige week vrijdag al aan. Het was dan ook een lange week, maar gelukkig is de trailer nu eindelijk hier.

In de trailer zien we meer van de omgevingen in Red Dead Redemption 2, alsook het hoofdpersonage Arthur Morgan. Hij is onderdeel van de ‘Van der Linde’ gang die rooft, vecht en steelt terwijl ze door het woeste Amerika heen reizen.

Mocht je het eerste deel niet gespeeld hebben, dan raden we je aan dit alsnog te doen. De fantastische gameplay, het verhaal en de uitgebreide en mooie wereld maken het ook vandaag de dag nog een ijzersterke titel om te spelen. Je kunt ervoor kiezen de game op de PlayStation 3 te spelen, maar ook kan je PlayStation Now aanwenden om de game te streamen naar je PS4.

Red Dead Redemption 2 wordt uitgegeven door Rockstar Games en verschijnt in de lente van 2018 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een precieze releasedatum ontbreekt nog altijd, het is dan ook wachten totdat het moment daar is dat Rockstar dit communiceert.