PS3-Sense.nl is een snelgroeiende site met een erg gezellige community die dagelijks PS3-nieuws aanbiedt en nog veel meer. Ook kun je bij ons terecht voor reviews en previews over allerlei verschillende games. Daarnaast hebben we een vreselijk gezellig forum dat ontzettend populair is.

Het nieuws wordt uiteraard verzorgd door de redacteuren. Op dit moment zijn wij van PS3-Sense.nl op zoek naar nieuwe collega’s. Het zal gaan om drie functies, namelijk die van redacteur, moderator en databaser.

Mocht je nu bij jezelf denken, die functie is wel wat voor mij, dan raden we je aan te solliciteren want niet geschoten is altijd mis. Als je interesse hebt om te solliciteren dan kan je een mailtje sturen naar [email protected] of via het contactformulier. In het mailtje horen we graag waarom je deze functie wilt of dat je enige ervaring hebt met de gekozen functie.

Maar hoe gaat het nou in zijn werk? Als je gesolliciteerd hebt dan zullen we je mail doorlezen en dan ga je, mits je email aanspreekt, op een proefperiode. Dit betekent dat je nieuws mag posten voor de lezers maar dat je het niet gelijk mag publiceren. Je nieuws moet dan nagekeken worden door een andere redacteur in functie. Wanneer je berichten foutloos kan typen, dan wordt je een volwaardig PS3-Sense redacteur.

Beschikbare Functie(s)
Redacteur – Een redacteur op PS3-Sense houdt zich bezig met het schrijven van nieuws, reviews, previews en specials. Als redacteur verwachten we van je dat je al deze taken op je kan nemen en hier ook voldoende tijd voor hebt.

Moderator – Een moderator op PS3-Sense houdt het forum in de gaten. De moderator let op of er geen regels worden overtreden, dubbele topics zijn en iedereen zich gedraagd op het forum.

Databaser – Een databaser zal zich bezig houden met het posten van trophies. Daarnaast krijg je ook nog de taak om het forum in de gaten te houden maar je eerste prioriteit is onze trophy database up-to-date houden.