PS3-Sense is op zoek naar nieuwe collega´s

PS3-Sense.nl is een snelgroeiende site met een erg gezellige community die dagelijks PS3-nieuws aanbiedt en nog veel meer. Ook kun je bij ons terecht voor reviews en previews over allerlei verschillende games. Daarnaast hebben we een vreselijk gezellig forum dat ontzettend populair is.

Het nieuws wordt uiteraard verzorgd door de redacteuren. Op dit moment zijn wij van PS3-Sense.nl op zoek naar nieuwe collega’s. Het zal gaan om drie functies, namelijk die van redacteur, moderator en databaser.

Mocht je nu bij jezelf denken, die functie is wel wat voor mij, dan raden we je aan te solliciteren want niet geschoten is altijd mis. Als je interesse hebt om te solliciteren dan kan je een mailtje sturen naar [email protected] of via het contactformulier. In het mailtje horen we graag waarom je deze functie wilt of dat je enige ervaring hebt met de gekozen functie.

Maar hoe gaat het nou in zijn werk? Als je gesolliciteerd hebt dan zullen we je mail doorlezen en dan ga je, mits je email aanspreekt, op een proefperiode. Dit betekent dat je nieuws mag posten voor de lezers maar dat je het niet gelijk mag publiceren. Je nieuws moet dan nagekeken worden door een andere redacteur in functie. Wanneer je berichten foutloos kan typen, dan wordt je een volwaardig PS3-Sense redacteur.

Beschikbare Functie(s)
Redacteur – Een redacteur op PS3-Sense houdt zich bezig met het schrijven van nieuws, reviews, previews en specials. Als redacteur verwachten we van je dat je al deze taken op je kan nemen en hier ook voldoende tijd voor hebt.

Moderator – Een moderator op PS3-Sense houdt het forum in de gaten. De moderator let op of er geen regels worden overtreden, dubbele topics zijn en iedereen zich gedraagd op het forum.

Databaser – Een databaser zal zich bezig houden met het posten van trophies. Daarnaast krijg je ook nog de taak om het forum in de gaten te houden maar je eerste prioriteit is onze trophy database up-to-date houden.

 1.    945 XP
  JoostNL's avatar

  Alweer xD

 2.    310 XP
  killbilspier's avatar

  LOL ik vind ps3-sense wel een hele mooie goede site en is vergelijkbaar met de topsites van nederland op het gebied van games, maar ik vind de video reviews wat on natuurlijk overkomen en beetje amateuristisch gemaakt, maar jullie kwaliteiten liggen niet op het gebied van filmpjes maar op het gebied van informatie over brengen via tekst. en dat moeten jullie zo houden! keep up the good work

 3.    1402 XP
  Selec1's avatar

  @killbilspier: We zijn nog in de begin fase wat betreft video items. We leren steeds meer en we worden steeds beter. Misschien kan je het wel beter dan ons en kan je ons helpen?

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Lol ^^ het blijft feest heer zo. Jullie ken wel killerboy gebruiken hij denkt dat alles is..

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik ben 2x keer gevraagd en 2x gereageerd en 2x geen antwoord gekregen. Verder wel een top site 🙂

 6.    420 XP
  Zwerver7's avatar

  Ja video reviews kunnen beter, maar ik kan het zelf niet beter dus ik hou me er stil over.

 7.    209 XP
  chrisnl's avatar

  Haha 😛 op een goede site moet ook juist alles perfect zijn !

 8.    1919 XP
  ddvos's avatar

  goed om te horen dat jullie steeds groter woorden

 9.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Lijkt me op zich best leuk. maar moet je dan thuis werken of of het kantoor? (waar zit die eigenlijk?)

  Ik kijk zelf vrij vaak naar gamenieuws op een dag maar dan toch meer naar games die me intresseren van bepaalde genres. Ik heb al wel wat ervaring op het gebied van schrijven. Maar ik denk dat ik er op dit moment gewoon niet genoeg tijd voor heb helaas.

 10.    1402 XP
  Selec1's avatar

  @F1-BS-FR: We werken vanaf huis uit. Je kan het altijd proberen, toch?

 11.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  heb het idee dat de site wat langzamer geworden is na de downtime van afgelopen week, hebben hier meer last van? (off topic, begrijp ik)

 12. crew Management -    4455 XP
  M4GN3T's avatar

  @afca-yuri: Hij is juist veel sneller…

 13. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @F1-BS-FR: Als je twijfelt dat je genoeg tijd hebt, gewoon solliciteren. In de proefperiode komen we er wel achter of je genoeg tijd hebt en de kwaliteit om te posten! 😉

 14.    124 XP
  killer-donkey90's avatar

  @M4GN3T: krijg ook de indruk dat die langzamer is maar kan ook door die *** reclame komen…

 15. crew Management -    4455 XP
  M4GN3T's avatar

  @killer-donkey90: Langzamer in welke zin? Qua scrollen?

 16.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @M4GN3T: vanaf vandaag nergens last meer van :), ik had het vooral steeds bij het scrollen dat het haperde en bij een reactie toevoegen.

 17. crew Management -    4455 XP
  M4GN3T's avatar

  @afca-yuri: Dat ligt aan je PC ben ik bang, komt door de flash bovenin namelijk 🙂