2K maakt online modus WWE 2K18 bekend genaamd ‘Road to Glory’

2K Games heeft vandaag de geheel nieuwe online modus van WWE 2K18 bekendgemaakt. Deze modus draagt de naam ‘Road to Glory’ en hierin kun je jouw eigen WWE Superstar creëren in de hoop vervolgens de wereld over te kunnen nemen.

In deze modus kan je punten verdienen terwijl je tegen andere spelers strijdt die ook hun eigen Superstar hebben gemaakt. Wellicht een wat simpel concept, maar wel één die perfect aansluit op de essentie van WWE. Het verbeteren van je vaardigheden, het vergaren van fans en het hebben van bijzondere kleding terwijl je bizarre moves doet, is immers waar de WWE voor staat.

Verder laat de nieuwe trailer zien dat 2K Games zich aansluit bij de ‘loot-familie’, want ook WWE 2K18 gaat loot boxes krijgen. Hiermee word je speler beter en krijgt deze nieuwe kleding en je kunt aan de weg timmeren voor een spot in de PPV.

Check de video hieronder om kennis te maken met de modus.

Boxshot WWE 2K18

WWE 2K18

Releasedatum:
17-10-2017
Genre:
Sport
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    2123 XP
    Mrduckie88's avatar

    Toch maar weer Day one. Ik ben het niet eens met hun DLC beleid. Je zou het hele day one moeten hebben. Als je dan DLC doet, dan in story mode ofzo. of die hall of fame storylines.

    Maar het is wel een spel wat je ook zo weer even oppakt, net alsof je af en toe “even een potje fifa” doet.

WWE 2K18: WrestleMania Edition vanaf vandaag verkrijgbaar
WWE 2K18: WrestleMania Edition aangekondigd voor de PS4 en Xbox One
WWE 2K18 ontvangt met het Enduring Icons pakket de laatste DLC
Update 1.06 en 1.07 voor WWE 2K18 verschenen, bekijk hier de changelog