South Park: The Fractured But Whole ligt vanaf 17 oktober in de winkels. Je kan voor de release echter al met de game aan de slag! In samenwerking met Ubisoft mogen we 1 keer een set van 2 kaarten weggeven voor een exclusief evenement.

Om er nog een schepje bovenop te doen, komt ook Comedy Central langs bij Ubisoft met de nieuwste South Park aflevering. Je kan dus niet alleen voor de release de game spelen, ook kan je voor de uitzending al de nieuwe aflevering bekijken.

Dit alles zal bij Ubisoft op kantoor plaatsvinden en uiteraard ga je niet met lege handen naar huis! Het evenement zal op donderdag 12 oktober plaatsvinden om 18:30 uur ’s avonds. Ubisoft haar kantoor is gemakkelijk bereikbaar vanaf Utrecht Centraal met de bus en gemakkelijk met de auto in de Meern.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Het enige wat je dient te doen is ons een mailtje te sturen en even aan te geven waarom jij hier bij aanwezig moet zijn! Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'South Park'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 oktober 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.