In de comments waren er een aantal mensen die liever een aantal gameplay beelden zagen tot ze de schade die ze op de screenshots zagen geloofden. Er zijn nu maar liefst negen video’s van de demo op GT Planet geplaatst. In een aantal hiervan lijkt de schade te zijn uitgeschakeld, maar er zijn ook video’s waarin de schade goed zichtbaar is. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar die Mercedes SLS AMG op de Nurburgring.

Helaas is de bovenstaande Lamborghini Murcielago LP640 niet een van de auto’s die te zien is in de gameplay beelden. Wel hebben we van boven naar beneden een rally video met een Citroen C4 en een Ford Focus RS, een Nurburgring race met een Lamborghini Gallardo LP560-4, een rally replay met twee Nissan GT-R Spec V’s, een SLS AMG op de Nurburgring (schade is hier goed te zien), een Nissan GT-R GT500 racewagen op het Tokyo circuit, een replay van een Audi R8 op het ovaal van Indianapolis, een gameplay video van een R8 op Indianapolis, een Corvette Stingray in Rome en een gameplay video van een rally met een Nissan GT-R Spec V.

Hieronder alle gameplay en replay beelden, zodra GT Planet meer video’s heeft zullen ze ook op PS3-Sense uiteraard verschijnen. Nu zullen we je niet meer verschrikkelijk afleiden van deze verschrikkelijk mooie gameplay beelden.