Gameplay beelden van de Best Buy Gran Turismo 5 demo

In de comments waren er een aantal mensen die liever een aantal gameplay beelden zagen tot ze de schade die ze op de screenshots zagen geloofden. Er zijn nu maar liefst negen video’s van de demo op GT Planet geplaatst. In een aantal hiervan lijkt de schade te zijn uitgeschakeld, maar er zijn ook video’s waarin de schade goed zichtbaar is. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar die Mercedes SLS AMG op de Nurburgring.

Helaas is de bovenstaande Lamborghini Murcielago LP640 niet een van de auto’s die te zien is in de gameplay beelden. Wel hebben we van boven naar beneden een rally video met een Citroen C4 en een Ford Focus RS, een Nurburgring race met een Lamborghini Gallardo LP560-4, een rally replay met twee Nissan GT-R Spec V’s, een SLS AMG op de Nurburgring (schade is hier goed te zien), een Nissan GT-R GT500 racewagen op het Tokyo circuit, een replay van een Audi R8 op het ovaal van Indianapolis, een gameplay video van een R8 op Indianapolis, een Corvette Stingray in Rome en een gameplay video van een rally met een Nissan GT-R Spec V.

Hieronder alle gameplay en replay beelden, zodra GT Planet meer video’s heeft zullen ze ook op PS3-Sense uiteraard verschijnen. Nu zullen we je niet meer verschrikkelijk afleiden van deze verschrikkelijk mooie gameplay beelden.

 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Een van de mooiste games.

 2.    55 XP
  Paultje_B's avatar

  Kunnen ze deze demo niet even in de PSN store zetten ofzo :O

 3.    2713 XP
  jimke1's avatar

  ja die demo hadden ze in de playstation plus moeten zetten
  ik heb die maar heb nog net veel goed s er in gehad
  jammer voor dat jaar dat ik heb gekocht

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  De schade van de Mercedes vind ik er goed uitzien ja, nu wachten op wat hi-res beelden 😛

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik kijk eerst nog NFP alles dat niets word dan kijk ik wel wat er aan komt^^