Rockstar Games heeft bekendgemaakt wat spelers van Grand Theft Auto Online voor de rest van 2017 nog aan nieuwe content kunnen verwachten. Hieronder vallen onder andere de Transform Races update, nieuwe voertuigen, modi en meer.

De Transform Races, die eerder al werden aangekondigd, zullen nog ergens in oktober via een update uitgebracht worden, hoewel een precieze datum niet werd gegeven. Transform Races zijn compleet nieuwe stunt races waarin je binnen een race van voertuig verandert. De races combineren voertuigen voor land, zee en lucht. Het ene moment race je in een snelle wagen, waarna je plots overschakelt naar boten of bijvoorbeeld helikopters. Skydiven is zelfs in enkele races verwerkt.

De Transform Races worden zoals gezegd later deze maand via een update aan GTA Online toegevoegd. Later dit jaar zullen er ook nog toevoegingen en onderdelen voor de Race Creator uitgebracht worden, zodat je ook zelf je eigen Transform Races kunt maken en delen.

Het blijft echter niet alleen bij Transform Races. Voor het einde van het jaar komt Rockstar namelijk ook met twee nieuwe Adversary Modes, namelijk ‘Condemned’ en ‘Dogfight’. Condemned is een free-for-all modus waarin één speler na verloop van tijd automatisch het loodje zal leggen. Aan diegene de taak om die rol aan een andere speler kwijt te raken. Dogfight is een modus die volledig draait om spectaculaire gevechten in de lucht.

Ook hier houdt het nog niet op, want later dit jaar zullen er ook nog nieuwe voertuigen aan GTA Online worden toegevoegd. Allereerst is er de Hunter helikopter. Ook komen er twee nieuwe auto’s aan, namelijk de Coil Cyclone supercar en de Vigilante. Die laatste is overduidelijk geïnspireerd door de Batmobile. Rockstar gaf screenshots vrij van de Hunter en de Vigilante en die kun je hieronder bekijken.

Al met al komt er dus nog veel nieuwe content voor GTA Online aan in het laatste deel van dit jaar. Rockstar beloofde zelfs nog meer content, waaronder nieuwe bewapende voertuigen, nieuwe properties “en nog meer”.

Hunter

Vigilante

blank