De Gran Turismo Sport demo is dit weekend verschenen in de PlayStation Store. Speelbaar is de demo nog niet, maar je kunt hem nu dus alvast wel pre-loaden. De demo opent haar deuren vanaf morgen, 9 oktober om 11:00 uur, vanaf dan kan je gaan genieten van de prachtige races die Gran Turismo Sport op je TV tovert.

Deze tijdelijke demo is de moeite waard voor mensen die straks de volledige game gaan halen. Al het gamegeld dat je namelijk weet te verdienen (met een maximum van $1MM) neem je net als maximaal 8 gepersonaliseerde voertuigen voor je garage mee naar de volledige game. Zo heb je op 18 oktober, wanneer de game uitkomt, dus al een ruime voorsprong dankzij de demo. De demo zal speelbaar zijn tot en met 12 oktober.

Benieuwd wat je allemaal kunt doen in deze tijdelijke demo/beta? Check dan dit artikel nog even. Je kunt de tijdelijke demo hier downloaden.

De tijdelijke demo van GT Sport geeft je een voorproefje van het eerste optreden van de ‘Real Driving Simulator’ op PlayStation 4! De toekomst van de autosport wordt opnieuw vormgegeven voor coureurs van alle niveaus, of je nu een nieuwkomer bent of de reeks al twintig jaar speelt. Race op jouw manier door achter het stuur te kruipen van een aantal van de snelste en meest gewilde bolides op aarde, of schakel een tandje bij en race online tegen de rest van de wereld.