Vorig jaar kwam misschien één van de meest spectaculaire games voor de PS3 op de markt; Uncharted 2: Among Thieves. Het vervolg op de populaire Indiana Jones-achtige spin-off blies iedereen weg in zijn grootsheid en opzet. Grafisch liep de game ver voor en de game werd geprezen om zijn diversiteit en snelheid qua gameplay. De multiplayer van de game wordt nog steeds loyaal gespeeld door de gamers en ondersteunt door Naughty Dog. Veel fans zitten nu echter al een tijdje te wachten op een aankondiging rondom een nieuw Uncharted project en kennelijk is Naughty Dog hier al druk mee bezig.

Emily Rose, de stemactrice van Elena Fisher, heeft namelijk op haar officiële Twitter-pagina gezet dat ze werkt aan een Uncharted project. Het ziet er naar uit dat Naughty Dog dus al druk bezig is met een nieuwe Uncharted. Wat dit project inhoud is natuurlijk nog niet bekend. Dit zou Uncharted 3 kunnen zijn, maar een PSP-titel zou ook een optie kunnen zijn. Wij houden jullie op de hoogte.


Landed in LALA land yesterday and already the schedule is a buzz…. filming my first Night show today 4 #HAVEN then work on #UNCHARTED!less than a minute ago via web