Nieuwe Driver: San Francisco screenshots

Na 3 jaar komt er eindelijk een vervolg in de Driver-serie. Driver: San Francisco gaat de game heten. Driver staat bekend om het ontsnappen van de politie in geweldige races door de hele stad. Tevens brengt Driver verschillende wapens met zich mee waarmee je je tegen de politie kunt verzetten.

Vandaag heeft Ubisoft nieuwe screenshots van Driver: San Francisco vrijgegeven. Het zijn er maar liefs 3. niet dat je met je mond vol tanden nu naar de screenshots gaat turen, want zo overdonderend zijn ze natuurlijk ook niet. Als we de screenshots zo bekijken ziet het er na uit dat de game niet helemaal super eruit mooi ziet, wat natuurlijk logisch is, aangezien hij nog lang niet klaar is. Maar Ubisoft heeft nog tijd genoeg om de game mooi af te werken. Driver: San Francisco ligt vanaf volgend jaar in de winkels. Bekijk de screenshots hieronder.

[nggallery id=416]

 1.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  ziet het er na uit dat de game er niet helemaal super mooi uit ziet: 🙂 het is een open wereld, dus het zal er nooit zo mooi uit gaan zien als bv GT5.

  IK vindt het er wel goed uit zien, ook al is de afbeelding niet zo groot.

 2.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Beetje vage game.. ik zit hier niet op te wachten.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zo ziet er iig goed uit 😀

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  driver kan best leuk worden. Maar ligt er ook weer aan welke titels er in die periode komen, want ik verwacht niet dat de game geweldig wordt