The Elder Scrolls Online krijgt volgende maand nieuwe DLC

Gamers die nog steeds geregeld The Elder Scrolls Online spelen kunnen binnenkort weer aan de gang met nieuwe content. De uitbreiding Clockwork City neemt een geheel nieuw gebied met zich mee en is goed voor ongeveer 10 uur aan extra gameplay. De extra content zal op 7 november beschikbaar worden gesteld. ESO Plus-leden kunnen deze gratis downloaden en voor niet leden kost de DLC 2.000 kronen in de in-game Crown Store.

Naast de basisversie zal er ook een Clockwork City Collector’s Bundel worden aangeboden. Deze bevat als extra’s de Skeevaton pet, de Kagouti Fabricant Mount en vijf Crown Experience Scrolls. Deze editie kost 4.000 kronen.

Spelers kunnen ook al een sneak peek krijgen op de Clockwork City content door de Prologue Quest te spelen die vanaf nu beschikbaar is voor alle spelers. In deze proloog zullen ze prominente waarzeggers, geleerden en archeologen onderzoeken die gedood worden door hun eigen schaduwen.

Spelers kunnen ook reizen naar elke willekeurige Mages Guild headquarters in Tamriel om er een nota te vinden genaamd “Order of the Eye Dispatch”. Als je die nota leest, start je de quest “Of Knives and Long Shadows”, en kun je dat nieuwe avontuur beginnen. Als die quest voltooid is, ontvang je de “Clockwork Obscuros” memento in je verzameling.

Boxshot The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online

Releasedatum:
09-06-2015
Genre:
Massive Multiplayer Online Role Playing Game
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    2383 XP
  peyj's avatar

  ESO in het begin veel gespeeld op de PC. Maar ik loop nu gewoon te ver achter. Laat ze lekker ophouden met ESO updates en laat ze maar lekker focussen op een nieuwe offline ES :).

 2.    1906 XP
  Seb070NL's avatar

  @peyj:

  Welnee, Skyrim zal nog minimaal 3 keer opnieuw uitgebracht worden voor de volle pond.

 3.    533 XP
  Everlienne's avatar

  Heb veel plezier gehad met deze game maar dan wel op de Pc. Heb toendertijd mijn account mee genomen naar ps4 maar achteraf was dat toch niet zoon goed idee geweest. Merk toch dat er weinig ps4 gamers zijn met mmo rpg (ervaring) gevoel. Vooral het teamspirit was ver te zoeken.

 4.    74 XP
  dalekduck's avatar

  @Seb070NL: haha, jammer genoeg heb je gelijk, in november komt skyrim weer uit voor de switch. En ik zou niet eens verbaasd zijn als het ook nog naar de WII en de NDS komt.

  Toch moet ik wel toegeven dat het een prachtig spel is.

 5.    2250 XP
  Nasislike's avatar

  @Seb070NL: Lol! Echt ook! Ik weigerde toen al Skyirm te kopen omdat de PS3 versie zo bagger was. Bathesda levert te veel rotzooi te vaak zonder gestraft te worden (behalve DOOM, Wolfenstein en Evil Within). Fallout en ES lopen te veel achter qua graphics, engine, verhaal, gameplay, etc.
  Bij mij komt een nieuwe Fallout of ES pas binnen als ze hun shit in orde hebben en eens een keer echte kwaliteit leveren

 6.    1906 XP
  Seb070NL's avatar

  @Nasislike:

  Omdat de ps3 versie bagger was heb ik de special edition maar gekocht voor ps4, kon eindelijk probleemloos spelen met alle dlc, maar nu is t ook wel klaar.