In sommige winkels in Amerika kun je nu een demo van Gran Turismo 5 demo spelen. Wat we al wisten is dat dit de Best Buy winkels waren. GT Planet heeft nu bekendgemaakt dat er ook een demo is in de Target winkels. Hier hebben wij Nederlanders normaal gesproken niets aan, tenzij we op vakantie gaan naar Amerika. Wel hopen we natuurlijk allemaal stilletjes dat de demo misschien ook in een aantal Nederlandse winkels komt te staan. Dat is natuurlijk afwachten.

Helemaal met lege handen staan we niet, want bij een nieuwe GT5 demo horen nieuwe gameplay beelden. Eén van onze GT Planet vrienden heeft de demo geprobeerd en heeft voor GT Planet, en daarmee ook een beetje voor ons, zes filmpjes gemaakt van deze demo. Geluid is goed hoorbaar in de meeste filmpjes.

We hebben voor je een filmpje waarin een Ferrari 458 Italia crasht rond het Tokyo Circuit, goede schade te zien dus. Daaronder komen twee filmpjes met een Nissan GT-R Spec V op het Toscana Rally Circuit, eentje als demonstratie voor schade en eentje meer om het circuit te demonstreren. Daaronder een hele andere Nissan GT-R, namelijk de GT500, op het Tokyo Circuit. Dan nog een Ferrari 458 rond Tokyo, dit keer gaat de berijder wat netter om met deze prachtige wagen. Tenslotte een één tegen één race waarin we een Corvette Stingray het zien uitvechten met een Ford Mustang GT.