Ghost Recon: Wildlands is dit weekend gratis te spelen voor iedereen, inclusief de nieuwe PvP modus. De game kan je hier downloaden vanuit de PlayStation Store en als je besluit de game aan te schaffen, dan kan je mooi gebruikmaken van een korting. De Deluxe Edition is namelijk de deal van de week in de PlayStation Store, waardoor deze niet €79,99 kost, maar €34,99.

Maar veel leuker is natuurlijk om gewoon mee te doen aan onze prijsvraag. In samenwerking met Ubisoft mogen we namelijk de Collector’s Edition van Ghost Recon: Wildlands weggeven en deze bestaat uit de game, de Season Pass en verschillende leuke fysieke extra’s, waaronder een Santa Blanca Cartel schedel.

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie editie? Vertel ons wat jouw beste strategie is om het Santa Blanca kartel met de grond gelijk te maken. Dat is één keuze, de andere keuze is ons vertellen hoe jij samen met je team van Ghosts de tegenstander gaat vermorzelen in de PvP modus.

Stuur je antwoord in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij, dat maakt het gemakkelijker als jij de winnaar bent! Meer weten over Ghost Recon: Wildlands? Lees hier onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ghost Recon: Wildlands'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 16 oktober 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.