https://cdn.psx-sense.nl/wp-content/uploads/2017/09/PlayLink-PS4.jpg

Sony’s PlayLink label is ervoor om iedereen te kunnen laten genieten van games, ook al ben je geen (fanatieke) gamer. Ideaal dus om je schoonmoeder of vrouw kennis te laten maken met andere games dan Destiny 2 of Gran Turismo op de PS4.

Inmiddels is er al een PlayLink titel uitgebracht, namelijk That’s You! Om de nieuwe, aankomende PlayLink games te promoten heeft men nu een trailer vrijgegeven met in de hoofdrol de PlayLink PlayStation Squad. In de trailer komt elk type die we allemaal wel kennen voorbij en het team zorgt ervoor dat hun patronen worden verbroken.

De nieuwste game voor PlayLink is Hidden Agenda, die gepland staat voor 24 oktober. Dit is een misdaad thriller die je samen met je vrienden speelt. Mocht de trailer van die game je ontgaan zijn, dan kun je die ook hieronder bekijken.

Hidden Agenda is een game waarbij vertrouwen en geduld op de proef worden gesteld. Samen dien je namelijk een moord op te lossen van een seriemoordenaar genaamd ‘The Trapper’. Deze game is vooral geïnspireerd op Until Dawn en belooft een echte kraker te worden.

https://youtu.be/AoB6SHyx81Q