Ubisoft heeft de details van de South Park: The Fractured But Whole Season Pass bekendgemaakt. Deze Season Pass zal vanaf 17 oktober verkrijgbaar zijn en zit inbegrepen bij de Gold Edition van de game. Deze Season Pass geeft je toegang tot drie content pakketten die na de release verschijnen.

Ook krijg je met de Season Pass toegang tot twee extra’s die vanaf 17 en 24 oktober beschikbaar zijn. Hieronder hebben we alle details van de uitbreidingen voor je op een rijtje gezet.

Uitbreidingen

  • Danger Deck – Spelers gaan de ultieme uitdaging aan in Doctor Timothy’s zogeheten Danger Deck en spelen zo exclusieve kostuums en artefacten vrij. Danger Deck is verkrijgbaar vanaf december 2017 voor €5,99.
  • From Dusk till Casa Bonita – Een gloednieuw verhaal waar spelers zich bij The Coon en Mysterion voegen om een demon in Casa Bonita te verslaan. From Dusk till Casa Bonita is verkrijgbaar in 2018 voor €11,99.
  • Bring the Crunch – Een gloednieuw verhaal met een gloednieuwe superheldenklasse. Bring the Crunch is verkrijgbaar in 2018 voor €11,99.

Extra content

  • Relics of Zaron (kostuum pakket), ook los verkrijgbaar vanaf 17 oktober voor €4,99.
  • Towelie: Your Gaming Bud (in-game vriend die je tips geeft), ook los verkrijgbaar vanaf 24 oktober voor €1,99.

De prijs van de Season Pass is nog niet bekend, maar we gokken dat die rond de €25,- tot €30,- kost.