Ter ere van de release van Star Wars Battlefront II komt Sony in samenwerking met EA met twee bundels. Dit zijn niet zomaar bundels, maar hele bijzondere en zelfs gelimiteerde. De bundels vind je in de vorm van een PS4 Pro en een PS4 Slim. Met name die eerste is interessant, want vaak verkiest men nog de PS4 Slim boven de PS4 Pro voor bundels of gelimiteerde uitgaves.

Beide consoles zijn voorzien van uniek artwork, de PS4 Slim met een grijze basiskleur en de PS4 Pro met een zwarte basiskleur. De controllers voor beide edities zijn hetzelfde, ook voorzien van artwork en het Star Wars logo veelvuldig op het touchpad. Verder tref je in de bundels een fysiek exemplaar van de Star Wars Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition aan. Met deze editie krijg je drie dagen eerder toegang tot de game.

Zowel de PS4 Slim als PS4 Pro zijn voorzien van een 1TB HDD en liggen vanaf 14 november in de winkels, net als de Elite Trooper Deluxe Edition zelf. De standaard editie van de game ligt op 17 november in de winkels.

Inhoud Elite Deluxe Trooper Edition

Elite Officer-upgradepakket:
Blurrg-1120 + verbeterde greepaanpassing
Battle Command epic ability
– Heavy Metal-upgradepakket:
FWMB-10 ‘Megablaster’ + hulpstuk voor koeling loop
Personal Shield epic ability
– Armored Assault-upgradepakket:
CR-2 + trekkeraanpassing
Grenade epic ability
– Master Specialist-upgradepakket:
A280-CFE + scoopaanpassing
Laser Trip Mine epic ability
– STAR WARS™ Battlefront™ II: THE LAST JEDI™-helden, met exclusieve* outfits en onmiddellijk toegang tot Star Cards voor Kylo Ren en Rey.
– STAR WARS™ Battlefront™ II-thema

PS4 Pro bundel

PS4 Pro Limited Edition

blank

PS4 Slim bundel

blank

PS4 Slim Limited Edition

blank