Assassin’s Creed: Origins is sinds gisteren verkrijgbaar en als we de review zo lezen is de game zeker de moeite waard. Naast deze mooie release hebben we nog ander goed nieuws, we geven namelijk twee keer een leuk goodiepakket weg.

Dit pakket zie je op de afbeelding hierboven en deze bestaat dus uit een masker, T-shirt en een poster. Kans maken op één van de twee pakketten? Daarvoor dien je de onderstaande vraag goed te beantwoorden.

Vraag: Welke historische figuren zal je zoal treffen tijdens je avontuur? (noem er minimaal twee)

Weet jij het antwoord? Volg de onderstaande stappen om je inzending goed te laten verlopen. Zet voor het gemak ook even je adres erbij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je winnen!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Assassin's Creed: Origins'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 november 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.