Sinds vandaag ligt Real Farm in de winkels voor de PlayStation 4 en in die game kun je een heuse boerencarrière beginnen. Real Farm doet zich van andere games onderscheiden dankzij een carrière modus en in onze review zal je daar binnenkort nog veel meer over lezen.

In de tussentijd hebben we een mooie actie voor je! In samenwerking met SOEDESCO mogen we namelijk drie keer een digitaal exemplaar van de game weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Vertel ons waarom jij deze game moet hebben.

Denk jij ons te kunnen overtuigen? Dan vragen we je om de onderstaande stappen te volgen bij je inzending.

Meer weten over Real Farm? Lees hier onze preview en hier een special, waarin we wat dieper op de gameplay en de toekomstplannen in gaan.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Real Farm'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en SOEDESCO zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 27 oktober 2017. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door SOEDESCO.